Voorkom ellende, doe de GRATIS online dopingtest Nieuws
Nieuws

Voorkom ellende, doe de GRATIS online dopingtest

Voorkom ellende, doe de GRATIS online dopingtest

Vanaf dit jaar zal er strenger gecontroleerd worden op doping gebruik binnen de vechtsport. Van top evenement tot lokaal toernooi kan er gecontroleerd worden. Om te voorkomen dat er verrassingen ontstaan is er een online initiatief gestart.

De Vechtsportautoriteit heeft met de Dopingautoriteit een akkoord gesloten om doping gebruik in de sport uit te bannen. Doping is immers valsspelen en dat wil de VA voorkomen. Er zullen dan ook strenge controles volgen.

Ontvang het certificaat

,,Het is belangrijk dat iedereen in de vechtsport weet wat doping is, hoe een dopingcontrole werkt en hoe je kunt voorkomen dat je per ongeluk dopingstoffen binnenkrijgt. De Dopingautoriteit heeft hiervoor leerstof ontwikkeld", schrijft de VA.

Online kan een ieder die wil weten hoe doping werkt en wat het doet kennis opdoen. ''Na het doorlopen van een zogeheten ‘e-learningmodule’ ontvang je een certificaat van de Dopingautoriteit. Deelname is gratis."

KLIK HIER VOOR DE E-LEARNING MODULE

https://www.vechtsportinfo.nl/columns/binnen-sporten-vergeet-het-maar-wij-worden-voorgelogen/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws