Voorbeschouwing gevecht Bibiano Fernandes tegen Andrew Leone Nieuws
Nieuws

Voorbeschouwing gevecht Bibiano Fernandes tegen Andrew Leone

Voorbeschouwing gevecht Bibiano Fernandes tegen Andrew Leone

De definitieve voorbeschouwing over Bibiano Fernandes tegen Andrew Leone!

Voorbeschouwing gevecht Bibiano Fernandes tegen Andrew Leone

Op zaterdag 5 augustus is Bibiano "The Flash" Fernandes gepland om het ONE Bantamweight Wereld Kampioenschap te verdedigen voor een zevende record op Andrew Leone bij ONE: Kings and Conquersors, live vanuit de Cotai Arena in Macao. Daar waar UFC en Bellator in Europa razend populair zijn, laten we vooral het ONE Championship niet vergeten. Deze biedt veel interessante gevechten, en zijn via livestream te bekijken.

Fernandes, een vijf keer BJJ Wereld Kampioen, heeft een opvallend 20-3 professioneel record met zeven inzetwinnaars en een paar KO's. Hij heeft verscheidene van de beste van de wereld verslagen, en recentelijk heeft de 37-jarige Reece "Lightning" McLaren op AGE OF DOMINATION afgelopen december verslagen.

Maar, de uitdager Andrew Leone is geen pushover. Na 17 maanden weg te zijn geweest van de kooi en zich herstelt hebbende van verwondingen die hij opliep in een trainingskamp, ​​is Leone in staat om zijn terugkeer te maken. De Amerikaan, die mede-eigenaar is van Bali MMA, is een voormalige college worstelaar die een 8-2 professioneel record bezit.

Dit zal een ​​intense strijd tussen twee elite atleten te zijn, en de inzet kan niet hoger zijn. Met dat in gedachten wisselen sommige top deskundigen van gedachten rond deze bantamweight showdown.

Rich Franklin, Mixed Martial Arts Legend En Voormalige Middengewicht Wereld Kampioen

De bepalende factor voor deze wedstrijd is het verschil in ervaring tussen Fernandes en Leone. Beide deze atleten kunnen een goed tempo behouden, maar het pad van de minste weerstand voor Fernandes is de wedstrijd naar de grond te brengen. Maar het kan een uitdagende taak zijn om om te gaan met het worstel talent van Leone.

Houd er rekening mee dat 75 procent van de overwinningen van Leone door beslissing komt, zodat we weten dat hij de cardio en uithoudingsvermogen heeft om in de kampioenschappen goed te concurreren. Maar Fernandes heeft ook in latere rondes sterke kanten laten zien. Als Leone deze wedstrijd moet winnen, moet hij een solide spelplan hebben en als eerste eindigen voor de laatste belgeluiden.

Mark Sangiao, Filippijnse Martial Arts Pioneer en Team Lakay Head Coach

Fernandes is al getest, gezien hij verscheidene wereldklasse atleten en kampioenen verslagen. Hij heeft hierdoor al naam gemaakt. Leone is daarentegen bekend om zijn sterke worstel technieken en heeft een goed record behouden.

Fernandes is echt de beste in de wereld, en zijn vorige gevechten tonen dit aan. Deze strijd vereist dubbele inspanning van Leone. Hij zal meer moeten trainen, meer voorbereiden en een vaardig en tactisch spelplan moeten doorvoeren.

Macao | 5 augustus | TV: Controleer lokale aanbiedingen voor wereldwijde uitzending | PPV: Officiële livestream op internet

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws