Volkszangers Frank van Etten en Jaman tegenover elkaar in de ring! Nieuws
Nieuws

Volkszangers Frank van Etten en Jaman tegenover elkaar in de ring!

Volkszangers Frank van Etten en Jaman tegenover elkaar in de ring!

Bloed, Zweet & Tranen, Sterren dansen op het… oh nee, knokken in de ring!

Dit jaar zullen twee volkszangers tegenover elkaar staan in de ring. Jaman (o.a. bekend van Waarom?, Blikken Of Blozen en Spoken Bestaan Niet) zal het opnemen tegen Frank van Etten (o.a. bekend van Mijn Kleine Jongen, Leef Als Een Zigeuner, Neem Me In Je Dromen Mee en zijn deelname aan Bloed, Zweet & Tranen). Beide heren zijn al druk bezig met de voorbereiding. Gisteren plaatste Jaman het vervelende nieuws dat hij gevloerd is door de griep, vandaag verscheen er een filmpje online, waarin Frank van Etten is te zien die een “relaxte” training krijgt van Faldir Chahbari.

Foto: Beast of the East
Foto: Beast of the East

Vele kickboks liefhebbers zullen de namen Beast of the East en Real Fighters wel kennen, of van vroeger of sinds kort.

Beast of the East heeft grote gala’s georganiseerd met bekende vechters maar ook onbekende vechters die daar zijn groot geworden en met uitzendingen op verschillende media zoals Eurosport. Real Fighters heeft inmiddels een brand opgebouwd en is een deal rijker met Enfusion Live. Deze twee organisaties hebben twee jaar geleden hun handen ineengeslagen om een geweldig jaarlijks vechtsportevenement neer te zetten. Elke keer hebben ze een leuke verassing in petto, ook dit jaar weer.

Knalpartijen

Wie er gaat winnen? De meningen van de fans zijn erg verdeeld. Beide zijn het zangers zonder ring ervaring, maar er wordt een mooie pot beloofd. Op dit evenement kun je nieuwe talenten maar ook bekende vechters verwachten. Zo werd er afgelopen vrijdag al bekendgemaakt dat Dion Staring van de partij zal zijn. Kortom: een evenement vol knalpartijen!

De matchmaking en verdere informatie laat nog even op zich wachten. Je kunt al wel VIP-tafels reserveren. Voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van het evenement verwijzen wij jullie door naar de facebookpagina van Beast of the East of die van Real Fighters.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws