Volkan Oezdemir; Gokhan Saki Turks bloed zal de UFC regeren! – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Volkan Oezdemir; Gokhan Saki Turks bloed zal de UFC regeren!

Volkan Oezdemir; Gokhan Saki Turks bloed zal de UFC regeren!

Gokhan Saki en Volan Oezdemir hadden een onderonsje op Twitter!

De twee UFC vechters van Turkse afkomst steken het wederzijdse respect naar elkaar niet onder stoelen of banken. Al eerder gaf Oezdemir aan dat hij niet kon wachten op het debuut van Saki in de UFC. Een debuut wat een na een spannende wedstrijd een groot succes is gebleken en wat de toekomst van “The Rebel” in de UFC heeft veilig gesteld!

Twitter als boodschapper

Steeds vaker worden social kanalen gebruikt tussen vechters om met elkaar te communiceren, elkaar uit te dagen en wat al niet meer zij.  Het loont zich dan ook je favoriete vechter te volgen, mede omdat het laatste nieuws vaak eerder op social media verschijnt.

Turkse trots en samen trainen

Het is altijd goed om te zien dat iemand trots is op zijn afkomst, en in het geval van Saki en Oezdemir als twee Turkse UFC vechters samenkomen in een league zeker. De UFC is een internationale promotie geworden die vechters uit alle lagen en landen de kans geeft hun kunnen te laten zien. Tijdens de tweet conversatie stelde Oezdemir aan Saki voor om samen te trainen. Wij gaan er van uit dat beide vechters elkaar zeker kunnen versterken, en “Turkish Power” zullen laten zien in het octagon.

</center

 

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page