Volkan Oezdemir; Gokhan Saki Turks bloed zal de UFC regeren! Nieuws
Nieuws

Volkan Oezdemir; Gokhan Saki Turks bloed zal de UFC regeren!

Volkan Oezdemir; Gokhan Saki Turks bloed zal de UFC regeren!

Gokhan Saki en Volan Oezdemir hadden een onderonsje op Twitter!

De twee UFC vechters van Turkse afkomst steken het wederzijdse respect naar elkaar niet onder stoelen of banken. Al eerder gaf Oezdemir aan dat hij niet kon wachten op het debuut van Saki in de UFC. Een debuut wat een na een spannende wedstrijd een groot succes is gebleken en wat de toekomst van "The Rebel" in de UFC heeft veilig gesteld!

Twitter als boodschapper

Steeds vaker worden social kanalen gebruikt tussen vechters om met elkaar te communiceren, elkaar uit te dagen en wat al niet meer zij. Het loont zich dan ook je favoriete vechter te volgen, mede omdat het laatste nieuws vaak eerder op social media verschijnt.

Turkse trots en samen trainen

Het is altijd goed om te zien dat iemand trots is op zijn afkomst, en in het geval van Saki en Oezdemir als twee Turkse UFC vechters samenkomen in een league zeker. De UFC is een internationale promotie geworden die vechters uit alle lagen en landen de kans geeft hun kunnen te laten zien. Tijdens de tweet conversatie stelde Oezdemir aan Saki voor om samen te trainen. Wij gaan er van uit dat beide vechters elkaar zeker kunnen versterken, en "Turkish Power" zullen laten zien in het octagon.

</center

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws