'Vol stront': Ruzie UFC-vechtbaas en manager laait op Nieuws
Nieuws

'Vol stront': Ruzie UFC-vechtbaas en manager laait op

'Vol stront': Ruzie UFC-vechtbaas en manager laait op

Dana White is op het moment niet de geliefdste man in de vechtsport wereld. Nadat eerder vandaag bekend werd dat de UFC, waar White de scepter zwaait zwaargewicht kampioen Francis Ngannou schaamteloos passeert, raken de gemoederen meer dan verhit.

Het besluit van de UFC om een ​​interim-zwaargewicht titel te creëren leidde tot een verhitte ruzie tussen UFC-president White en de manager van Ngannou op sociale media. Marquel Martin (management team van Ngannou. red), zei in een verklaring dat hij "geschokt" was dat de organisatie op 7 augustus een tussentijds titelgevecht boekte tussen Derrick Lewis en Ciryl Gane.

Naar verluidt had Ngannou ingestemd om zijn pas 3 maanden gelden verworven titel tegen Lewis in september te verdedigen. White reageerde op Martin's verklaring in een Instagram-commentaar en noemde hem "vol stront" voordat hij zei dat hij zou willen dat Ngannou een nieuw management zou vinden.

Wat een gedoe

Martin vuurde terug op de UFC-president en bevestigde dat Ngannou in september aan boord was voor een gevecht. Hij suggereerde ook dat White het misschien niet leuk vindt dat Ngannou wordt vertegenwoordigd door Creative Artists Agency, een directe concurrent van UFC-moederbedrijf Endeavour.

Ngannou leek de opmerkingen van zijn manager goed te keuren en reageerde met een "100" emoji. De UFC besprak een zwaargewicht titelgevecht tussen Ngannou en Lewis voor juni en dan augustus. Nadat de regerend kampioen naar verluidt niet beschikbaar was om deel te nemen in die maanden schuiven ze nu Gane naar voren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws