Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib

Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib

Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib

Virgil van Dijk kreeg bezoek van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov in Dubai, waar de verdediger van Liverpool hard aan het herstel van zijn knieblessure werkt.

Dat Nurmagomedov die recentelijk met pensioen ging bij de UFC een grote voetbal fan is weten de MMA-fans. Zijn liefde voor het voetbal gaat zover dat hij recentelijk een contract kreeg aangeboden om zelf te gaan spelen.

Voetbal fan

De Russische derdedivisionist FC Kamaz wilde de Rus graag toevoegen aan haar club. Echter lijkt hij van zijn pensioen te willen genieten. Nurmagomedov die in Dubai verblijft besloot de Nederlandse topvoetballer van Dijk te bezoeken en poste dit op Instagram.

,,Het was leuk om je te ontmoeten Virgil van Dijk. Ik hoop dat je snel fit wordt en je herstel voorspoedig verloopt. Ik weet hoe het is om geblesseerd te zijn, heb geduld”, schrijft Nurmagomedov op Instagram. Terwijl hij poseert met de aanvoerder van het Nederlands elftal.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page