Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib Nieuws
Nieuws

Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib

Voetbalvedette Van Dijk krijgt bezoek van MMA-ster Khabib

Virgil van Dijk kreeg bezoek van UFC-kampioen Khabib Nurmagomedov in Dubai, waar de verdediger van Liverpool hard aan het herstel van zijn knieblessure werkt.

Dat Nurmagomedov die recentelijk met pensioen ging bij de UFC een grote voetbal fan is weten de MMA-fans. Zijn liefde voor het voetbal gaat zover dat hij recentelijk een contract kreeg aangeboden om zelf te gaan spelen.

Voetbal fan

De Russische derdedivisionist FC Kamaz wilde de Rus graag toevoegen aan haar club. Echter lijkt hij van zijn pensioen te willen genieten. Nurmagomedov die in Dubai verblijft besloot de Nederlandse topvoetballer van Dijk te bezoeken en poste dit op Instagram.

,,Het was leuk om je te ontmoeten Virgil van Dijk. Ik hoop dat je snel fit wordt en je herstel voorspoedig verloopt. Ik weet hoe het is om geblesseerd te zijn, heb geduld”, schrijft Nurmagomedov op Instagram. Terwijl hij poseert met de aanvoerder van het Nederlands elftal.

? ZIE OOK ?

https://www.vechtsportinfo.nl/nieuws/voetbalcontract-voor-ufc-icoon-khabib-nurmagomedov/

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws