Voetbalfans laten geen spaan heel van NOS TV optreden Rico Verhoeven Nieuws
Nieuws

Voetbalfans laten geen spaan heel van NOS TV optreden Rico Verhoeven

Voetbalfans laten geen spaan heel van NOS TV optreden Rico Verhoeven

Voetbalfans laten geen spaan heel van NOS TV optreden Rico Verhoeven

Voetbalfans voeren hetze tegen Verhoeven via website

Ook bij de bezoekers van Vechtsport Info was het optreden van Rico Verhoeven niet onopgemerkt gebleven, echter in positieve zin. Door een van onze trouwe volgers werden wij getipt over een artikel op een voetbalfans website waar men nogal los ging op Verhoeven. Ook stuurde deze volger ons het verzoek zijn reactie te publiceren, waarvan onderstaand acte.

Wie bepaalt dat Rico Verhoeven minder is dan een prof voetballer

"Beste redactie er moet mij iets van het hart; gisteravond was Rico te gast bij een programma om over voetbal te praten. Echter bracht dat een storm van negatieve reacties op gang, zo werd hij beticht van narcisme en zou hij teveel over zichzelf praten??? Wat is er toch mis met sommige mensen in Nederland dat deze de vechtsporten of vechters constant naar beneden willen halen en in een kwaad daglicht willen stellen?"

Rico is een top atleet

"Wat dit soort voetbal malloten vergeten is dat Rico een top atleet is die zich ontzettend inzet voor het accepteren van het kickboksen. En dat men hem vraagt voor een dergelijk programma is alleen maar positief te noemen, net als dat er een prof tennisser of hockeyer zou kunnen zitten. Mag men dan niet refereren aan zichzelf of een vergelijking meer maken met een andere sporter? Nee, het is een schande dat deze zogenaamde "keyboard warriors" zo maar hun gang kunnen gaan."

Je hoeft geen fan te zijn van Rico Verhoeven

"Niemand is verplicht om een fan te zijn van welke sporter dan ook, of van Rico, maar toon wat meer respect naar elkaar. Sport zou moeten verbroederen en niet door hersenloze idioten, die vaak zelfs niet eens zelf een klap kunnen uitdelen, of op een voetbalveld staan te laten verpesten. Het is alleen maar positief te noemen dat vechtsporters in dit soort programma's een opwachting maken, zo wordt het ook meer geaccepteerd. Stop met azijn zeiken en ga wat nuttigs doen...."

Meer vechtsporters op TV een goede zaak voor de sport

Raakt deze reactie een kern? Zal door het laten optreden van vechtsporters in diverse programma's er meer acceptatie komen? En inderdaad Rico Verhoeven is naast Wereldkampioen Kickboksen zeker een top atleet en bovenal mens. Hij dient als een van de boegbeelden in positieve zin als het gaat om het promoten van het kickboksen. Met de GLORY TV rechten die zijn gekocht door Veronica (TALPA) zou het zomaar kunnen zijn dat er meer bekende vechters in diverse programma's opduiken, niks mis mee. En of zij nu praten over de afwas, de kleur onderbroek die zij dragen of wat dan ook, meer aandacht voor de vechtsport is goed en nodig.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws