Home / Nieuws / Voetbalcontract voor UFC-icoon Khabib Nurmagomedov

Voetbalcontract voor UFC-icoon Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov kan zijn vechtpensioen nuttig gaan besteden. De topkokker en voetbal liefhebber kan aan de gang bij FC Kamaz. Deze hebben de MMA-kampioen een contract aangeboden.

Via Instagram deed Khabib recentelijk een oproep wie hem een voetbalcontract zou aanbieden. Eén club heeft gereageerd en lijkt bereid ‘The Eagle’ een kans te geven in het Russische voetbal.

Kom voetballen

FC Kamaz reageerde op het aanbod van Khabib en gaf een aantal redenen aan, waarom de Real Madrid-fan zich zou moeten aansluiten bij de op promotie jagende Professional Football League-club (PFL).

,,We bieden je de mogelijkheid om je voetbaldebuut te maken als onderdeel van ons team”, aldus de clubverklaring, per RT Sport. ,,PFL is de voetbal UFC … We spelen elke wedstrijd alleen om te winnen [en zijn] een ambitieus team met de taak om deel te nemen aan de FNL.”

UFC van het voetbal

De FNL is het tweede niveau van het Russische voetbal. Kamaz staat momenteel vierde in hun divisie, vier punten van de top. Hun Kamaz-stadion met een capaciteit van 6.504 ligt op ongeveer 2000 mijl van het thuisland van Dagestan van de UFC-legende.

Maar zoals Khabib’s vriend Cristiano Ronaldo maar al te goed weet. Om die professionele voetbaldromen waar te maken, moet je bereid zijn om te reizen. En de competitie beweert dat ze klaar zijn om Nurmagomedov te ontvangen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Joseph Parker verslaat Junior Fa in vuurwerkloze wedstrijd (video)

Joseph Parker heeft vanavond Junior Fa verslagen in een puntenbesluit in de Spark Arena in Auckland. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht Joseph Parker overwon Junior Fa met een unanieme beslissing in hun geheel Nieuw-Zeelandse strijd.

Bekende vechter slaat rivaal op zijn bek in hotel lobby (video)

Gordon Ryan sloeg zijn oude rivaal Andre Galvao in het gezicht, kort na zijn wedstrijd ...

Adegbuyi: ‘Ik heb het recht verdiend om te vechten tegen Rico’

Benny Adegbuyi versloeg in december vorig jaar Badr Hari. Met de winst op de kickbokslegende ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page