Voetbalcontract voor UFC-icoon Khabib Nurmagomedov – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Voetbalcontract voor UFC-icoon Khabib Nurmagomedov

Voetbalcontract voor UFC-icoon Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov kan zijn vechtpensioen nuttig gaan besteden. De topkokker en voetbal liefhebber kan aan de gang bij FC Kamaz. Deze hebben de MMA-kampioen een contract aangeboden.

Via Instagram deed Khabib recentelijk een oproep wie hem een voetbalcontract zou aanbieden. Eén club heeft gereageerd en lijkt bereid ‘The Eagle’ een kans te geven in het Russische voetbal.

Kom voetballen

FC Kamaz reageerde op het aanbod van Khabib en gaf een aantal redenen aan, waarom de Real Madrid-fan zich zou moeten aansluiten bij de op promotie jagende Professional Football League-club (PFL).

,,We bieden je de mogelijkheid om je voetbaldebuut te maken als onderdeel van ons team”, aldus de clubverklaring, per RT Sport. ,,PFL is de voetbal UFC … We spelen elke wedstrijd alleen om te winnen [en zijn] een ambitieus team met de taak om deel te nemen aan de FNL.”

UFC van het voetbal

De FNL is het tweede niveau van het Russische voetbal. Kamaz staat momenteel vierde in hun divisie, vier punten van de top. Hun Kamaz-stadion met een capaciteit van 6.504 ligt op ongeveer 2000 mijl van het thuisland van Dagestan van de UFC-legende.

Maar zoals Khabib’s vriend Cristiano Ronaldo maar al te goed weet. Om die professionele voetbaldromen waar te maken, moet je bereid zijn om te reizen. En de competitie beweert dat ze klaar zijn om Nurmagomedov te ontvangen.

🔽 ZIE OOK 🔽

Bekijk ook

Kapot geslagen: Waarom Saunders niet verder kon tegen Canelo

Billy Joe Saunders moest zaterdagnacht tegen zijn zin opgeven in zijn bokswedstrijd tegen Canelo 'Saul' Alvarez in Texas

🎥 Publiek ramt er op los tijdens Canelo-Saunders bokswedstrijd

Canelo Alvarez en Billy Joe Saunders vochten afgelopen nacht een heftige strijd uit in Texas.

‘Er gaan doden vallen’: K-1 Legende Ernesto Hoost waarschuwt

Ernesto Hoost de K-1 legende en topkickbokser is er zeker van, er zullen doden vallen in de vechtport.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page