Vitor Belfort wil tegen Jake & Logan Paul op één avond knokken - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vitor Belfort wil tegen Jake & Logan Paul op één avond knokken

Vitor Belfort wil tegen Jake & Logan Paul op één avond knokken

Vitor Belfort

Vitor Belfort, MMA-legende heeft zowel Jake als Logan Paul uitgedaagd voor bokswedstrijden op dezelfde avond. Belfort gaat boksen tegen YouTuber Tarzann tijdens het Triller Fight Club-evenement op 19 juni. Maar de MMA’er heeft zijn zinnen ook gezet op de gebroeders Paul.

Voor het eerst sinds 2006 zal Belfort weer gaan boksen en wel tegen YouTuber Tarzann. Echter ziet Belfort het grote geld voor zich wat een gevecht met de Paul’s op zal leveren. In gesprek met verslaggevers op de persconferentie voorafgaand aan het gevecht voor zijn aanstaande bokswedstrijd tegen Tarzann, deed Belfort zijn uitdaging publiekelijk aan de beide broers Paul.

Ik verspil geen tijd

,,Ik zal ze allebei op dezelfde avond bevechten. Ik zal het beter doen dan Mayweather. In een ronde komt de ene en als hij moe is, brengt hij de andere. Ik daag ‘Triller’ uit om de twee broers te brengen, ik zal ze allebei onder ogen zien”, zegt Belfort. ,,Ik maak ze snel af. Voor de achtste ronde zijn ze klaar. Omdat we moeten entertainen. Om te entertainen, moet het echt zijn.”

Logan had net een grote bokswedstrijd met Floyd Mayweather, terwijl Jake in de rij staat om tegen Tyron Woodley te vechten nadat hij Ben Askren in zijn laatste gevecht heeft verslagen. ,,Mayweather is een lichtgewicht. Ik heb het gevecht niet gezien. Mijn tijd is kostbaar, dus ik verspil mijn tijd niet”, aldus Belfort.

Bekijk ook

Rico KO’t Jamal! OORLOG IN DE RING

Rico Verhoeven heeft zijn Glory wereldtitel veilig gesteld,

KO! Gökhan Saki trapt James McSweeney naar verlies

Legende Saki lag flink onder vuur door McSweeney

Wraak voor Badr! Plazibat MEPT Adegbuyi ‘KO’ in verhit gevecht

In de eerste ronde liep Adegbuyi tegen een rechterhoek aan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page