Home / Nieuws / Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Het samen trainen van Vitor Belfort en Mike Tyson lijkt naar meer te smaken. Vitor Belfort wil samen met de bokslegende een worstel tag-team vormen.

Vechter Belfort die bij ONE Championship op de loonlijst staat, maar zijn debuut nog voor de organisatie moet maken heeft een plan. Belfort woonde een AEW-evenement bij in Jacksonville, Florida, waar Tyson deel van uitmaakte.

Er is een verband

“Ik denk dat AEW Mike Tyson en mij een tagteam-wedstrijd moet laten doen tegen twee van hun kampioenen”, zei Belfort. Interessant is dat zowel AEW als ONE Championship events via TNT worden uitgezonden. Dus is er een verband tussen de twee organisaties.

“Tony Khan, de eigenaar van AEW is een goede vriend van mij. Dat is voor mij een geweldig idee en ik sta ervoor open. Het worden de twee jongste kampioenen vechtsporten tegen de twee jongste kampioenen van AEW, ”aldus Belfort.

Mike moet de juiste keuzes maken

Tyson daarentegen kondigde onlangs plannen aan om op 53-jarige leeftijd terug te keren naar de ring. Belfort lijkt de comeback-plannen van de bokser te steunen. Maar spoort hem aan om slimme keuzes te maken.

“Hij moet slimme keuzes maken’, zei Belfort over Tyson. De juiste tegenstander staat centraal. Hij heeft een tegenstander nodig die waarde op de markt brengt. Niet zomaar een tegenstander die zal proberen wat geld te verdienen. “

Bekijk ook

Conor McGregors eerste tweet ooit naar UFC baas Dana White

De eerste tweet van Conor McGregor die naar Dana White is gestuurd, is online opgedoken ...

TOP PROMOTOR BAS BOON: ‘GLORY Kickboxing is een blijvertje’

Bas Boon (midden) Vorige week bracht de Nederlandse journalist Giovanni Tjin het verhaal dat GLORY ...

WRAAK GEVECHT: Katie Taylor vs Delfine Persoon definitief

Het ziet er naar uit dat de Belgische Delfine Persoon haar kans op wraak krijgt ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page