Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team - Vechtsport Info
Home / Nieuws / Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Vitor Belfort en Mike Tyson in AEW worstel tag-team

Het samen trainen van Vitor Belfort en Mike Tyson lijkt naar meer te smaken. Vitor Belfort wil samen met de bokslegende een worstel tag-team vormen.

Vechter Belfort die bij ONE Championship op de loonlijst staat, maar zijn debuut nog voor de organisatie moet maken heeft een plan. Belfort woonde een AEW-evenement bij in Jacksonville, Florida, waar Tyson deel van uitmaakte.

Er is een verband

“Ik denk dat AEW Mike Tyson en mij een tagteam-wedstrijd moet laten doen tegen twee van hun kampioenen”, zei Belfort. Interessant is dat zowel AEW als ONE Championship events via TNT worden uitgezonden. Dus is er een verband tussen de twee organisaties.

“Tony Khan, de eigenaar van AEW is een goede vriend van mij. Dat is voor mij een geweldig idee en ik sta ervoor open. Het worden de twee jongste kampioenen vechtsporten tegen de twee jongste kampioenen van AEW, ”aldus Belfort.

Mike moet de juiste keuzes maken

Tyson daarentegen kondigde onlangs plannen aan om op 53-jarige leeftijd terug te keren naar de ring. Belfort lijkt de comeback-plannen van de bokser te steunen. Maar spoort hem aan om slimme keuzes te maken.

“Hij moet slimme keuzes maken’, zei Belfort over Tyson. De juiste tegenstander staat centraal. Hij heeft een tegenstander nodig die waarde op de markt brengt. Niet zomaar een tegenstander die zal proberen wat geld te verdienen. “

Bekijk ook

Wie is Rico Verhoeven?

Wie is Rico Verhoeven?

Rico Verhoeven is een Nederlandse professionele kickbokser

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! 'Ga nou neer'

Jiu Jitsu kerel slaat flater in straatgevecht! ‘Ga nou neer’ | video

Het is duidelijk dat de wannabe Jiu Jtisu'er helemaal geen

TJ Dillashaw voormalig kampioen bantamgewicht, heeft afscheid genomen van de UFC. Dillashaw onderging onlangs een uitgebreide schouderoperatie na zijn verlies tegen Aljamain Sterling in oktober tijdens UFC 280.

Oud-kampioen Dillashaw stopt bij UFC! ‘Totaal kapot’

Hij kreeg een schorsing van twee jaar

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page