VIP Kaarten voor Enfusion 5th Anniversary 100% uitverkocht Nieuws
Nieuws

VIP Kaarten voor Enfusion 5th Anniversary 100% uitverkocht

VIP Kaarten voor Enfusion 5th Anniversary 100% uitverkocht

Niet alleen de kaarten voor Glory 51 gaan hard, ook Enfusion laat er geen gras over groeien.

Als je had gehoopt een VIP kaart te kunnen kopen voor Enfusion 5th Anniversary moeten wij je helaas teleurstellen. Eerder vandaag werd bekend gemaakt dat deze 100% uitverkocht zijn. Het evenent wat op 17 Februari plaatsvindt in het Indoor SportCentrum in Eindhoven wordt een regelrechte knaller.

VIP Kaarten voor Enfusion 5th Anniversary 100% uitverkocht

Top line up van vechters trekt een groot publiek aan

Vechters als Andy Souwer, Albert Kraus, Tayfun Ozcan, Luis Tavers, Ismael Lazaar en vele meer zijn absolute publieks trekkers, en voor degene die nog nooit een Enfsuion gala heeft bezocht hebben wij een advies, bezoek er zeker eens een, want, het staat garant voor top vermaak en goede partijen.

Reguliere kaarten nog te koop maar wees er snel bij

RingFight Promotions de initiator van het gala zo zomaar eens de melding compleet uitverkocht kunnen vermelden op haar Facebook kanaal. Dus haast je want de verkoop gaat hard voor Enfusion, een van de meest snelst groeiende vechtsport organisaties. Jij wilt toch ook kunnen zeggen ik zag mijn favoriete vechter winnen in Eindhoven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws