'Vieze rat!' Criticus door UFC baas en topvechter afgemaakt Nieuws
Nieuws

'Vieze rat!' Criticus door UFC baas en topvechter afgemaakt

'Vieze rat!' Criticus door UFC baas en topvechter afgemaakt

Ariel Helwani reageert op de MMA ster reporter is door UFC baas Dana White en en vechter Paddy Pimblett compleet afgemaakt in hun recente podcast. De reacties lopen uiteen en critici noemen Pimblett een UFC hielenlikker.

Ariel Helwani heeft veel kritiek gekregen van UFC-president Dana White en UFC-superster Paddy Pimblett. Voorafgaand aan zijn langverwachte lichtgewicht gevecht tegen Jared Gordon tijdens UFC 282 op 10 december, ging Pimblett meedogenloos los op Helwani.

Op zijn Chattin Pony-podcast met White als gast bestempelde Pimblett Helwani als een "vieze rat" die grote bedragen verdient aan vechters door gratis interviews met hen af te nemen. 'The Baddy' Pimblett beweerde verder dat Helwani een "bevooroordeelde maker van inhoud" was, geen journalist.

Wraak actie

Ondertussen verwees Dana White naar zijn eigen langlopende oorlog met Ariel Helwani. White verwees naar Helwani als een van de "slechte motherfuckers" die je ooit zou kunnen tegenkomen. In de laatste editie van The MMA Hour weerlegde Helwani de beschuldigingen van Pimblett en White. Hij legde uit dat hij immuun is geworden om consequent door White te worden gehekeld.

Wat betreft Ariel Helwani's problemen met Paddy Pimblett, het is bekend dat Helwani de afgelopen jaren al lang een van zijn grootste supporters was, lang voordat 'The Baddy' een UFC-vechter werd. In 2016 verbood de UFC Helwani toegang tot haar events. Dit nadat hij naar verluidt het nieuws over Brock Lesnar's UFC 200-terugkeer had gelekt voordat de organisatie een officiële aankondiging kon doen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws