Vieze linkerhoek levert Japanner Kinoshita UFC-contract op (video) Nieuws
Nieuws

Vieze linkerhoek levert Japanner Kinoshita UFC-contract op (video)

Vieze linkerhoek levert Japanner Kinoshita UFC-contract op (video)

Yusaku Kinoshita vocht zich afgelopen nacht naar een UFC-contract ​​met een brute knock-out in de derde ronde van zijn optreden tijdens DWCS. Kinoshita herstelde zich van een oogprik en leverde een gemene finish om een ​​nieuwe editie van Dana White's Contender Series af te sluiten.

Talent Kinoshita nam het op tegen collega-weltergewicht Jose Enrique in de headline-wedstrijd van DWCS seizoen 6, week 6 gisteren in de UFC APEX in Las Vegas. Beide vechters gingen er stevig tegenaan in de eerste ronde, waarbij Henrique een snee aan de linkerkant van Kinoshita's hoofd opende met een elleboogstoot.

Er werd duidelijk respect getoond, want de actie was zeer methodisch, maar wanneer er werd geslagen, gebeurde dat met kwaadaardige bedoelingen. De tweede ronde zag meer van hetzelfde toen Henrique zijn lengte en bereik gebruikte, terwijl Kinoshita scoorde met powershots.

Zat er goed op

Een oogprik van Henrique zorgde ervoor dat de derde ronde begon, maar ondanks meerdere waarschuwingen koos scheidsrechter Jason Herzog ervoor om geen punt af te pakken. Het deed er niet toe, want Kinoshita landde een krachtige counter toen de actie hervatte die Henrique OK kreeg en naar de finish leidde.

De grote finish leidde ertoe dat Kinoshita, samen met medewinnaar Sedriques Dumas, Mateusz Rebecki, Viktoriya Dudakova en Blake Bilder, allemaal contracten kregen van UFC-president Dana White.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws