Vies meneertje bedreigd MMA-coach met de dood Nieuws
Nieuws

Vies meneertje bedreigd MMA-coach met de dood

Vies meneertje bedreigd MMA-coach met de dood
Vies meneertje bedreigd MMA-coach met de dood

Dat sport bij veel mensen emoties oproept is geen geheim, maar iemand met de dood bedreigen gaat wel erg ver.

Het overkwam MMA-coach en trainer Vishal Seigell in India. De MMA sport groeit nog steeds en blijft in het land aan populariteit winnen, waarbij een aantal vechters steeds beroemder worden. Een naam die zelfs bij de beste Indiase vechters hoog aangeschreven staat, is die van bantamgewicht Kantharaj Shankar Agasa.

In een land als India, waar mensen de neiging hebben echt gepassioneerd te zijn over sport, kan een veel donkerdere kant van bijna elke sport aan het licht komen. BIJ MMA is dit niet anders. Nadat Agasa, helaas, zijn laatste gevecht verloor aan een tegenstander met overgewicht, is ​​zijn coach Vishal Seigell de dupe daarvan.

Een grens over

Coach Vishal Seigell, de hoofdcoach en oprichter van de Koi Combat Academy, is slachtoffer van vreselijke en betreurenswaardige haatvolle berichten, dood en verkrachtingsbedreigingen jegens hem en zijn familieleden. Agasa vocht tegen de Kameroenese Jaures Dea bij Warriors 5 VAE. Dea bleek echter enorm zwaar te wegen bij de weging.

Agasa accepteerde het gevecht alsnog op voorwaarde dat hij $ 1500 uit de cage van Dea zou ontvangen. Hoewel, later na het gevecht, ontving hij slechts $ 1000 van het team van Dea. Zelfs nadat Agasa praktisch bedrogen was en nog steeds een geweldige prestatie neerzette, ontving zijn coach Seigell gruwelijke teksten van een persoon genaamd ‘Sushil G’ op Facebook een paar dagen na het gevecht.

Vies meneertje

De man leek Vishal de schuld te geven van de nederlaag van Agasa en beweerde verder dat Seigell verantwoordelijk is voor het land er slecht uit te laten zien door de nederlaag van zijn vechter. De man overschreed alle niveaus van fatsoen toen hij Vishal-berichten op Facebook stuurde.

Ook werden doodsbedreigingen en verkrachtingsbedreigingen naar zijn familieleden gestuurd. Vooralsnog is de man niet gepakt, de Politie onderzoekt de zaak.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws