Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur Nieuws
Nieuws

Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur

Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur
Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur

Schokkend nieuws uit Argentinië, twee professionele kickboksers mishandelde twee dagen voor kerst een man, waarbij deze een schedelbreuk opliep. Reden, een ruzie in het verkeer.

Het betreurenswaardige incident vond plaats in Buenos Aires, het slachtoffer was een man die met zijn gezin op reis was. Gezinsleden hebben de daders via social media aan de schandpaal genageld, zo meld RadioM.

Het slachtoffer zat achterin de auto met zijn zoon, terwijl zijn vrouw het voertuig bestuurde. De daders reden bijna tegen de auto waar het gezin in reed, en werden volgens de krant Crónica terecht gewezen door de man.

Klem gereden

Een paar straten verder later blokkeerden de daders de weg waardoor de vrouw gedwongen werd om te stoppen en brak er een stevige discussie uit tussen beide partijen.

"Hij probeerde om zijn familie te verdedigen. Ze sloegen hem in elkaar, braken zijn schedel in twee. Ze schopte tegen zijn hoofd terwijl hij op het asfalt lag en ze braken zijn tanden, "zei de broer van het slachtoffer.

Aan de schandpaal

Via sociale netwerken hebben familie leden de vermeende agressors te kijk gezet.

"Vandaag ga ik delen wat mijn zwager overkomen is vanwege twee professionele kickboksers die hem vandaag in elkaar sloegen en een schedelbreuk veroorzaakte. Ik vraag om dit te delen en viral te laten gaan zodat het recht zal zegevieren. "

Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws