Home / Nieuws / Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur

Video|verkeersruzie: kickboksers slaan man schedelfractuur

De daders van de zware mishandeling

Schokkend nieuws uit Argentinië, twee professionele kickboksers mishandelde twee dagen voor kerst een man, waarbij deze een schedelbreuk opliep. Reden, een ruzie in het verkeer.

Het betreurenswaardige incident vond plaats in Buenos Aires, het slachtoffer was een man die met zijn gezin op reis was. Gezinsleden hebben de daders via social media aan de schandpaal genageld, zo meld RadioM.

Het slachtoffer zat achterin de auto met zijn zoon, terwijl zijn vrouw het voertuig bestuurde. De daders reden bijna tegen de auto waar het gezin in reed, en werden volgens de krant Crónica terecht gewezen door de man.

Video van het slachtoffer na de aanval

Klem gereden

Een paar straten verder later blokkeerden de daders de weg waardoor de vrouw gedwongen werd om te stoppen en brak er een stevige discussie uit tussen beide partijen.

“Hij probeerde om zijn familie te verdedigen. Ze sloegen hem in elkaar, braken zijn schedel in twee. Ze schopte tegen zijn hoofd terwijl hij op het asfalt lag en ze braken zijn tanden, “zei de broer van het slachtoffer.

Aan de schandpaal

Via sociale netwerken hebben familie leden de vermeende agressors te kijk gezet.

“Vandaag ga ik delen wat mijn zwager overkomen is vanwege twee professionele kickboksers die hem vandaag in elkaar sloegen en een schedelbreuk veroorzaakte. Ik vraag om dit te delen en viral te laten gaan zodat het recht zal zegevieren. “

Bekijk ook

RAUW: Kickbokslegende Badr Hari op oorlogssterkte

Badr Hari lijkt harder dan ooit te werken aan een comeback. Recentelijk zei de Kicbokslegende ...

Piepjonge MMA-vechter (16) maakt imposant profdebuut (video)

Victoria “The Prodigy” Lee was zo goed als geadverteerd in haar langverwachte mixed martial arts-debuut ...

Boze kickboks fans steunen verslagen vechter, beslissing onterecht?

Illias Ennahachi prolongeerde vandaag in Singapore zijn ONE Championship vlieggewicht titel kickboksen. De Nederlands-Marokkaanse vechter ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page