Videos met geld smijtende Floyd Mayweather shockeert fans! Nieuws
Nieuws

Videos met geld smijtende Floyd Mayweather shockeert fans!

Videos met geld smijtende Floyd Mayweather shockeert fans!

Floyd Mayweather neemt het niet zo nauw met zijn gewonnen miljoenen! En deelt graag geld uit!

Op Facebook doken enkele filmpjes op waarop te zien is dat Floyd Mayweather, samen met enkele van zijn bodyguards een aantal stapels van dollars ophaalt, en deze klaarblijkelijk gewoon achter in de auto vervoert. Overigens zelf online gezet door de champ himself. Op zich niks mis mee zul je denken als je net 100 miljoen in je zak hebt kunnen steken naar een aantal rondjes boksen. Echter zijn een groot aantal inmiddels ex-fans van Mayweather compleet uit hun stekker gegaan op social media!.

Schandalig en onnodig

Reacties op de filmpjes variëren van opmerkingen als, "een grote schande", er wordt gestrooid met geld alsof Mayweather eendjes voert. Tot, "als je toch 100 miljoen hebt waarom deel je niet wat uit aan de arme mensen die elke dag moeten vechten om te kunnen bestaan". Ook zijn er fans die zeggen, "laat die man gaan, als ik zoveel geld had zat mijn woonkamer nog voller met strippers".

Geldsmijt feestje met schaars geklede dames

Nee, Mayweather strooit het geld vrolijk in het rond op een privé feestje met enkele schaars geklede dames. Dansend op de muziek fladderen de dollars vrolijk door de lucht. Echter is dit wel zo vreemd? En viert de nieuwe kampioen niet gewoon zijn winst op Connor McGregor, dan met dollars waar een ander kaasblokjes met augurk zou uitdelen? Hoe het ook zij ieder viert zijn succes op de manier die men wil. Mayweather in dit geval met dollars, tja hoe moet je anders 100 miljoen opmaken? Wat zou jij doen met zoveel geld?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws