VIDEO: Yohan Lidon winnaar door knockout bij DSF KICKBOXING Nieuws
Nieuws

VIDEO: Yohan Lidon winnaar door knockout bij DSF KICKBOXING

VIDEO: Yohan Lidon winnaar door knockout bij DSF KICKBOXING

Nieuw evenement van DSF KICKBOXING wat gehouden werd in POLEN

De Fransman Yohan LIDON heeft een KO overwinning behaald gisteravond vrijdag 9 maart 2018, op een nieuw evenement van DSF KICKBOXING wat gehouden werd in POLEN. Yohan is een Franse Muay Thai-kickbokser die bekend staat om zijn agressieve vechtstijl en knockout kracht. Hij is een 3-voudig wereldkampioen in Muay Thai en kickboksen en is de allereerste It's Showtime 73MAX wereldkampioen. In oktober vorig jaar verloor hij op GLORY 47 Lyon van Cedric Doumbe, de man die te sterk bleek voor Nieky Holzken.

Bewegelijke tegenstander

Lion stond in de ring tegen de lokale held Sergej BRAUN van het NAS-RK Team, een tegenstander die erg beweeglijk was tijdens dit duel, toch wel een goede strategie om te voorkomen dat je voor Yohan blijft staan, ​​die bekend staat als een van de vechters de meest krachtige binnen het internationale kickboks circuit.

Een tweede stoot bleek fataa

Een interessante strategie dus tegen de meervoudige wereldkampioen, maar dat loonde niet omdat Yohan een KO uitdeelde met een stoot naar het lichaam die een pijnlijke plek op het lichaam van de Pool raakte die uiteindelijk niet op tijd kon opstaan, en werd uitlegde door de scheidsrechter. De Pool was namelijk eerder in de partij goed geraakt door Lidon, een tweede stoot bleek fataal.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws