VIDEO | Wegingen GLORY 59:’Jaraya, ik haat Groenhart uit de grond van mijn hart’ Nieuws
Nieuws

VIDEO | Wegingen GLORY 59:’Jaraya, ik haat Groenhart uit de grond van mijn hart’

VIDEO | Wegingen GLORY 59:’Jaraya, ik haat Groenhart uit de grond van mijn hart’

Dat de twee vechters niet bepaald vrienden zijn steken beide niet onder stoelen of banken. Er zijn dan ook al wat uitingen over en weer gedaan waaruit blijkt dat zowel Groenhart als Jaraya met wrok tegenover elkaar de ring zullen betreden morgen in de Arena.

Terwijl Groenhart op de weegschaal plaatsnam en hiermee boven Jaraya uit torende bleven de beide vechters elkaar “eyeballen”. Jaraya leek niet echt onder de indruk van Groenhart die letterlijk op hem neer keek. Tijdens de staredown wisselde beide vechters nog even wat krachttaal met elkaar uit.

Oerkreet

Met een oerkreet draaide Groenhart zich naar her publiek en sloeg zich op de borst daarna de armen in de lucht bewegende en liep weg van het podium, Jaraya lachend achterlatend. Deze werd door presentator Todd Grisham gevraagd wat er toch tussen de twee is. Waarop Jaraya antwoorde “ik haat hem uit de grond van mijn hart’ over Groenhart.

Dit wetende zullen ongetwijfeld de vonken ervan afspringen morgen in de ring. De partij tussen Groenhart en Jaraya wordt door vele gezien als een van de knallers van de avond. GLORY 59 Amsterdam heeft als hoofdpartij de clash tussen regerend en ongeslagen wereldkampioen Rico Verhoeven en Guto Inocente, de laatste hoopt Verhoeven van zijn troon te kunnen stoten.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws