VIDEO: Vriend Conor McGregor vermoord bij schietpartij tijdens boksweging Nieuws
Nieuws

VIDEO: Vriend Conor McGregor vermoord bij schietpartij tijdens boksweging

VIDEO: Vriend Conor McGregor vermoord bij schietpartij tijdens boksweging

Een vriend van Connor McGregor blijkt te zijn vermoord tijdens een boksweging in Ierland

UFC Kampioen Conor McGregor heeft de afgelopen week de krantenkoppen gehaald nadat hij naar verluidt een lid van het Ierse kartel had aangevallen in een nachtclub in Dublin. nu duiken er op internet een aantal videobeelden op van o.a. een moord tijdens een boksweging waar een vriend van Connor McGregor zou zijn vermoord. Let wel het is opvallend dat er vanuit het kamp van McGregor niets is bevestigd, blijft men bewust stil of is het allemaal een opgezet spel om McGregor in diskrediet te brengen?

VIDEO: Vriend Conor McGregor vermoord bij schietpartij tijdens boksweging

Schokkende video van schietpartij tijdens boksweging

In deze video, livebeelden van de tijd dat Ierse leden van het kartel zich verkleedden als politie en een man vermoordden die was gekoppeld aan Conor McGregor tijdens een Dublin boks evenement. Ditzelfde kartel heeft naar verluidt Conor afgeperst en dat hij $ 900k aan geld betaalt. De man die tijdens het incident werd vermoord, is dezelfde man als hierboven afgebeeld met Conor. Zijn naam is David Byrne en hij was naar verluidt sterk verbonden met Conor en de Ierse kartels.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws