VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd Nieuws
Nieuws

VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd

VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd

Toch overkwam dit de voormalige Argentijnse profbokser Mario Melo, hij overleed 4 november nadat hij was gestikt tijdens een eetwedstrijd. Het trieste voorval gebeurde in de plaats Pinamar, wat op 300 kilometer ten zuidoosten gelegen ligt van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

Kijkers konden live op tv meekijken naar de deelnemers aan de wedstrijd, deze moesten zo snel mogelijk een aantal traditionele Argentijnse croissants (medialuna's) naar binnen werken. Toen Melo steeds wanhopiger gebaarde naar de presentator dat hij hulp nodig had, dachten toeschouwers dachten dat hij een grap maakte.

Niet kunnen slikken

"Er was was zelfs geen als water voorhanden"' zo verteld een ooggetuige, terwijl Melo daar om gebaarde om te kunnen slikken. Een aanwezig arts uit het publiek schoot ter hulp, waarna Melo direct naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar werd hij echter dood verklaard.

De zuster van Melo bevestigde gisteren op de Argentijnse tv dat hij na het bizarre incident overleden was. Melo was in de jaren 80 en 90 Zuid-Amerikaans kampioen in de zwaargewichtklasse.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws