Home / Nieuws / VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd

VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd

Dat boksers  binnen de ring een risico oplopen om schade en blessures op te lopen is bekend, maar dat men buiten de ring op bizarre wijze om het leven komt ligt niet meteen in de lijn der verwachting.

Toch overkwam dit de voormalige Argentijnse profbokser Mario Melo, hij overleed 4 november nadat hij was gestikt tijdens een eetwedstrijd. Het trieste voorval gebeurde in de plaats Pinamar, wat op 300 kilometer ten zuidoosten gelegen ligt van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

Kijkers konden live op tv meekijken naar de deelnemers aan de wedstrijd, deze  moesten zo snel mogelijk een aantal traditionele Argentijnse croissants (medialuna’s) naar binnen werken. Toen Melo steeds wanhopiger gebaarde naar de presentator dat hij hulp nodig had, dachten toeschouwers dachten dat hij een grap maakte.

Niet kunnen slikken

“Er was was zelfs geen als water voorhanden”‘ zo verteld een ooggetuige, terwijl Melo daar om gebaarde om te kunnen slikken. Een aanwezig arts uit het publiek schoot ter hulp, waarna Melo direct naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar werd hij echter dood verklaard.

De zuster van Melo bevestigde gisteren op de Argentijnse tv dat hij na het bizarre incident overleden was. Melo was in de jaren 80 en 90 Zuid-Amerikaans kampioen in de zwaargewichtklasse.

Bekijk ook

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee'tje

Ruzie: Uber taxichauffeur doet een Bruce Lee’tje (video)

Uber taxichauffeurs zijn een plaag voor de reguliere taxi bedrijven. Een groot aantal incidenten zoals ...

Youtuber en vechtsport fan Zackstube overleden

Treurig nieuws: Youtuber Zackstube overleden

Treurig nieuws Youtuber Zackstube is vandaag overleden. Hij was klein van stuk maar deed grote ...

Gepest meisje slaat meedogenloos terug (video)

Wraak: gepest MMA-meisje slaat meedogenloos terug (video)

Pesten is van alle tijden, echter lijkt deze de afgelopen jaren verhard. Van kopschop video’s ...