Home / Nieuws / VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd

VIDEO: Voormalig bokskampioen sterft tijdens tv uitzending bizarre wedstrijd

Dat boksers  binnen de ring een risico oplopen om schade en blessures op te lopen is bekend, maar dat men buiten de ring op bizarre wijze om het leven komt ligt niet meteen in de lijn der verwachting.

Toch overkwam dit de voormalige Argentijnse profbokser Mario Melo, hij overleed 4 november nadat hij was gestikt tijdens een eetwedstrijd. Het trieste voorval gebeurde in de plaats Pinamar, wat op 300 kilometer ten zuidoosten gelegen ligt van de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires.

Kijkers konden live op tv meekijken naar de deelnemers aan de wedstrijd, deze  moesten zo snel mogelijk een aantal traditionele Argentijnse croissants (medialuna’s) naar binnen werken. Toen Melo steeds wanhopiger gebaarde naar de presentator dat hij hulp nodig had, dachten toeschouwers dachten dat hij een grap maakte.

Niet kunnen slikken

“Er was was zelfs geen als water voorhanden”‘ zo verteld een ooggetuige, terwijl Melo daar om gebaarde om te kunnen slikken. Een aanwezig arts uit het publiek schoot ter hulp, waarna Melo direct naar het ziekenhuis werd gebracht. Daar werd hij echter dood verklaard.

De zuster van Melo bevestigde gisteren op de Argentijnse tv dat hij na het bizarre incident overleden was. Melo was in de jaren 80 en 90 Zuid-Amerikaans kampioen in de zwaargewichtklasse.

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT