Home / Nieuws / VIDEO: Vechtersbaas knock-out ‘slaapt’ voordat hij de grond raakt

VIDEO: Vechtersbaas knock-out ‘slaapt’ voordat hij de grond raakt

KLIK HIER OM DE VIDEO TE BEKIJKEN

Bij vechtsporten vinden fans het heerlijk om een ​​goede knock-out te zien.

Er is iets spectaculairs aan het zien van een tegenstander die knock-out gaat vooral in vechtsporten zoals kickboksen, boksen en MMA. Tijdens het vechten zijn er vele manieren waarop een tegenstander knock-out kan kan gaan.

Veel mensen denken dat een goede knock-out alleen kan ontstaan tussen professionele vechters, maar dit is niet het geval, zoals de bovenstaande video laat zien. De man in het witte shirt wordt uitgeschakeld voordat hij de grond raakt.

Niet aan te raden

Zoals vele keren is aangetoond, kan een knock-out plaatsvinden vanwege de impact tegen het hoofd van de tegenstander, maar zelden is de knock-out het totale resultaat van een stoot.

In dit geval kun je echter zien dat de knock-out volledig uit de klap komt en de man bewusteloos is terwijl hij nog steeds staat voordat hij de grond raakt. Let wel op straat vechten is gevaarlijk, vaak ongecontroleerd en zeker niet iets wat echte vechtsporters voorstaan.

Bekijk ook

Onrecht: MMA-vechter steunt mensenrechtenadvocaat in strijd

De in opspraak geraakte MMA-vechter Xu Xiaodong wordt het leven aardig zuur gemaakt door de Chinese overheid.

Overval vrouwelijke bokskampioen: ‘Ik bleef in zijn ballen slaan’

Twee overvallers ontdekten afgelopen weekend dat ze de verkeerde vrouw hadden uitgekozen om mee te rotzooien, toen deze een Golden Gloves-kampioen bleek te zijn.

Wij spraken met de Vechtsportautoriteit over het streven naar een gereguleerde, veilige, gezonde en goed georganiseerde vechtsportsector!

Vechtsportautoriteit trekt teugels aan: Waarschuwt sportscholen

De Nederlandse Vechtsportautoriteit (VA) kondigde afgelopen week maatregelen aan tegen sportscholen die niet gesanctioneerde vechtsport evenementen houden.