Home / Nieuws / VIDEO: Vechtersbaas knock-out ‘slaapt’ voordat hij de grond raakt

VIDEO: Vechtersbaas knock-out ‘slaapt’ voordat hij de grond raakt

KLIK HIER OM DE VIDEO TE BEKIJKEN

Bij vechtsporten vinden fans het heerlijk om een ​​goede knock-out te zien.

Er is iets spectaculairs aan het zien van een tegenstander die knock-out gaat vooral in vechtsporten zoals kickboksen, boksen en MMA. Tijdens het vechten zijn er vele manieren waarop een tegenstander knock-out kan kan gaan.

Veel mensen denken dat een goede knock-out alleen kan ontstaan tussen professionele vechters, maar dit is niet het geval, zoals de bovenstaande video laat zien. De man in het witte shirt wordt uitgeschakeld voordat hij de grond raakt.

Niet aan te raden

Zoals vele keren is aangetoond, kan een knock-out plaatsvinden vanwege de impact tegen het hoofd van de tegenstander, maar zelden is de knock-out het totale resultaat van een stoot.

In dit geval kun je echter zien dat de knock-out volledig uit de klap komt en de man bewusteloos is terwijl hij nog steeds staat voordat hij de grond raakt. Let wel op straat vechten is gevaarlijk, vaak ongecontroleerd en zeker niet iets wat echte vechtsporters voorstaan.

Bekijk ook

MMA Nieuws: UFC sluit ‘miljoenen’ deal met Cannabis producent

De Amerikaanse MMA-vechtsport organisatie UFC, heeft een 'exclusief, meerjarig, multi-miljoen dollar deal gesloten met Aurora Cannabis Inc.

UFC nieuws: Conor McGregor loopt flinke blessure op

Er is de laatste tijd veel gesproken over de mogelijke terugkeer van Conor McGregor.

Ramadan: Kickboks scholen zetten ’s nachts deuren open

Voor de moslim gemeenschap is de ramadan al weer even ingegaan, voor de top sporters onder hen betekent dit aanpassen om op peil te blijven.

REGIO NIEUWS UITGELICHT