VIDEO: Vechtersbaas knock-out 'slaapt' voordat hij de grond raakt Nieuws
Nieuws

VIDEO: Vechtersbaas knock-out 'slaapt' voordat hij de grond raakt

VIDEO: Vechtersbaas knock-out 'slaapt' voordat hij de grond raakt
VIDEO: Vechtersbaas knock-out 'slaapt' voordat hij de grond raakt

Bij vechtsporten vinden fans het heerlijk om een ​​goede knock-out te zien.

Er is iets spectaculairs aan het zien van een tegenstander die knock-out gaat vooral in vechtsporten zoals kickboksen, boksen en MMA. Tijdens het vechten zijn er vele manieren waarop een tegenstander knock-out kan kan gaan.

Veel mensen denken dat een goede knock-out alleen kan ontstaan tussen professionele vechters, maar dit is niet het geval, zoals de bovenstaande video laat zien. De man in het witte shirt wordt uitgeschakeld voordat hij de grond raakt.

Niet aan te raden

Zoals vele keren is aangetoond, kan een knock-out plaatsvinden vanwege de impact tegen het hoofd van de tegenstander, maar zelden is de knock-out het totale resultaat van een stoot.

In dit geval kun je echter zien dat de knock-out volledig uit de klap komt en de man bewusteloos is terwijl hij nog steeds staat voordat hij de grond raakt. Let wel op straat vechten is gevaarlijk, vaak ongecontroleerd en zeker niet iets wat echte vechtsporters voorstaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws