Video van vechter die rivaal bruut 'KO' slaat gaat viraal Nieuws
Nieuws

Video van vechter die rivaal bruut 'KO' slaat gaat viraal

Video van vechter die rivaal bruut 'KO' slaat gaat viraal

Paul Daley, inmiddels UFC en bijna Bellator veteraan vernietigde zijn tegenstander met een wrede uppercut. Een video gaat opnieuw viraal na een interview die Daley gaf over het gevecht.

MMA-veteraan Daley Hij heeft een geweldig prof-record van 43-18 op zijn naam. Bovendien heeft 'Semtex' gevochten bij enkele van de grootste MMA-organisaties, waaronder UFC en Strikeforce. Daley vecht momenteel in de weltergewicht divisie van Bellator, maar zegt met pensioen te gaan.

Dikke uppercut

In 2013 nam de Brit het op tegen de Braziliaanse weltergewicht vechter Romario Manoel da Silva op BAMMA 14: Daley vs. Da Silva. 'Semtex' deelde in de tweede ronde een rechtse hoek uit die langs zijn tegenstander ging. Maar de daaropvolgende uppercut stuurde de Braziliaan naar het canvas (gaat verder onder video).

Daley wil met pensioen na zijn laatste Bellator gevecht in Londen en mikt op mei 2022 voor zijn afscheid. Het evenement zal plaatsvinden in Londen en Daley zal zich terugtrekken uit de sport voor zijn thuisfans in het VK.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws