VIDEO | Vader Youtube bokser krijgt rake klappen op TV Nieuws
Nieuws

VIDEO | Vader Youtube bokser krijgt rake klappen op TV

VIDEO | Vader Youtube bokser krijgt rake klappen op TV

Man tegen man

Logan Paul en KSI gaan het eind augustus tegen elkaar opnemen in een bokswedstrijd, gewoon man tegen man in de boksring. Het is overigens niet de eerste keer dat KSI bokshandschoenen aandoet. Hij werd dit jaar YouTube-bokskoning door, de veel minder bekende, Joe Weller te verslaan.

Na z'n overwinning daagde KSI meteen logan uit: "Als er een YouTuber is die 'm wilt, kom 'm maar halen! Jake Paul, Logan Paul, welke Paul dan ook, het maakt mij niet uit. Bring it!" De uitdaging werd beantwoord en Logan ging op de uitnodiging in resulterende in de aanstaande boksmatch. Tijdens een persconferentie liep de zaak aardig uit de hand toen buiten de vader van Logan Paul werd aangevallen door een KSI fan (zie video).

Boksen belachelijk gemaakt

Er gaan wereldwijd stemmen op om het zogenaamde "celebrity boksen" te boycotten, de sport wordt belachelijk gemaakt in veler ogen en dat moet stoppen. Laat de sort voor degene die er dagelijks voor trainen en zich inspannen is dan ook een gehoord argument. Wat vindt u? Maakt men zo de bokssport belachelijk?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws