VIDEO | Vader Youtube bokser krijgt rake klappen op TV - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | Vader Youtube bokser krijgt rake klappen op TV

VIDEO | Vader Youtube bokser krijgt rake klappen op TV

Het lijkt een trend, bekende artiesten, TV beroemdheden etc die tegen elkaar de ring in gaan om een potje te boksen. Echter lijkt de praktijk soms iets anders uit te vallen, zeker met verhitte fans die een stapje te ver willen gaan om hun favoriet te ondersteunen. In Engeland is er een boks wedstrijd gepland tussen Youtube Sterren Logan Paul en KSI.

Man tegen man

Logan Paul en KSI gaan het eind augustus tegen elkaar opnemen in een bokswedstrijd, gewoon man tegen man in de boksring. Het is overigens niet de eerste keer dat KSI bokshandschoenen aandoet. Hij werd dit jaar YouTube-bokskoning door, de veel minder bekende, Joe Weller te verslaan.

Na z’n overwinning daagde KSI meteen logan uit: “Als er een YouTuber is die ‘m wilt, kom ‘m maar halen! Jake Paul, Logan Paul, welke Paul dan ook, het maakt mij niet uit. Bring it!” De uitdaging werd beantwoord en Logan ging op de uitnodiging in resulterende in de aanstaande boksmatch. Tijdens een persconferentie liep de zaak aardig uit de hand toen buiten de vader van Logan Paul werd aangevallen door een KSI fan (zie video).

Boksen belachelijk gemaakt

Er gaan wereldwijd stemmen op om het zogenaamde “celebrity boksen” te boycotten, de sport wordt belachelijk gemaakt in veler ogen en dat moet stoppen. Laat de sort voor degene die er dagelijks voor trainen en zich inspannen is dan ook een gehoord argument. Wat vindt u? Maakt men zo de bokssport belachelijk?

Bekijk ook

Zure verliezer! ‘Rot op uit die boksring’ (video)

Je bent een echte kampioen, vergeet de rest.

Multitalent Geraldo Holzken wint ZNL-bokstitel

De jonge Holzken kan met recht een van Nederlands grootste multitalenten genoemd worden

‘Bijna moord!’ Pulev slaat Mir staand KO (video)

Frank Mir kreeg er flink van langs gisteravond

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page