VIDEO: UFC Veteraan Chris Lytle na keert 6 jaar terug en scoort keiharde knockout Nieuws
Nieuws

VIDEO: UFC Veteraan Chris Lytle na keert 6 jaar terug en scoort keiharde knockout

VIDEO: UFC Veteraan Chris Lytle na keert 6 jaar terug en scoort keiharde knockout

Zes jaar was hij afwezig maar met zijn terugkomst in ring maakte hij gelijk een statement

Chris "Lights Out" Lytle keerde vorig weekend terug naar het rijk der gevechtssporten en streed in een blote vuist bokswedstrijd tegen Lewis Gallant. Op basis van de resultaten lijkt het erop dat Lytle misschien wat meer gas in de tank heeft dan we zelf dachten. Lytle is een gepensioneerde Amerikaanse MMA, bokser en een veteraan van het Ultimate Fighting Championship. Lytle was prominent aanwezig als weltergewicht op The Ultimate Fighter 4: The Comeback. Hoewel hij waarschijnlijk het meest bekend staat om zijn deelname aan de UFC, waar hij een record noteerde van 10-10, heeft Lytle ook gevochten in de WEC, Pancrase en de Cage Rage Championships. Hij is ook voormalig Cage Rage World-weltergewichtkampioen.

Voorafgaand aan zijn MMA carrière, vocht Lytle in professioneel boksen

Lytle's laatste verschijning om fans te vermaken was in augustus 2011 toen hij Dan Hardy de ring uit tikte, waarmee hij Fight of the Night en Submission of the Night ontving. Ondanks de grote sommen geld die hij verdiende stapte Lytle weg van de sport (MMA). Voorafgaand aan zijn MMA carrière, vocht Lytle in professioneel boksen en te oordelen naar zijn wedstrijd met Gallant, het lijkt er op dat de zes jaar afwezigheid Lytle niet heeft doen vergeten hoe te staan ​​en te knallen, in de ring.

Geen succes in de politiek

Nadat hij was gestopt met MMA, vond Lytle een andere manier om zichzelf uit te dagen door in de Indiana State Senaat in District 28 plaats te nemen in 2012. Het werken in de politiek bleek moeilijker dan zijn MMA-carrière, wat betekent dat we misschien meer Lytle-hoogtepunten zullen hebben in de aankomende periode. En eerlijk, welke MMA-fan wil niet meer Chris Lytle knockouts zien de aankomende tijd!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws