Home / Nieuws / 🎥 | SCHANDE: UFC-vechter steelt Coronavirus bescherming materiaal

🎥 | SCHANDE: UFC-vechter steelt Coronavirus bescherming materiaal

Een flink schandaal in Amerika, de vrouwelijke UFC-vechter Ashlee Evans-Smith wordt er van beschuldigd medische benodigdheden te hebben gestolen.

Medische benodigdheden welke naar een lokaal ziekenhuis gebracht moesten worden om te helpen bij de uitbraak van het coronavirus, werden woensdag gestolen door Evans-Smith en de kwalijke daad werd op video vastgelegd. Een slachtoffer van de diefstal ging naar sociale media en plaatste dit bericht en videobewijs met details over de gebeurtenis.

Misbruik van de situatie

“Ik kan echt niet geloven dat dit vandaag is gebeurd … Voor degenen die het niet weten, ik werd benaderd door een oude vriend die verpleegster is in een lokaal ziekenhuis. Omdat ik permanent met bloed en naalden werk, dacht ze dat ik haar misschien zou kunnen helpen met extra handschoenen en gezichtsmaskers om haar ziekenhuis te helpen tijdens dit tekort aan noodzakelijke medische artikelen. “

“Vandaag werd ik gecontacteerd door Ashlee Evans-Smith, een vechter bij de UFC met betrekking tot het ophalen van een dressoir dat ik gratis weggaf. Ashlee en haar vriend kwamen opdagen en laadden het dressoir in haar auto. “

“Nadat de ladekast was geladen, liep haar vriend terug naar mijn voordeur en pikte de mand met medische benodigdheden terwijl Ashlee toekeek en wachtte. Daarna reden ze weg.”

Geen reactie meer

“Ik probeerde haar meteen een bericht te sturen en vertelde haar dat dit donaties zijn en kreeg geen reactie. Verschillende sms’jes en berichten op sociale media later met telefoontjes die haar smeekten om de items gewoon terug te sturen, er is niet alleen geen reactie, maar ze heeft mij ook geblokkeerd.”

Later werd gemeld dat de politie de mand met spullen terug heeft gebracht maar dat Evans-Smith spullen achterover zou hebben gedrukt welke hard nodig zijn in de zorg.

Bekijk ook

GRUWELIJK: Kickbokser breekt been in wedstrijd (video)

Tijdens een van de gevechten op vrijdagavond tijdens Enfusion Cage Event 3 in Alkmaar. Brak ...

Jordy Bakkes boekt winst op Enfusion ECE 3 event Alkmaar

Tijdens het Enfusion Cage Events 3 in Alkmaar boekte de Nederlander Jordy Bakkes een tweede ...

Wedkansen vrijgegeven voor UFC 253: Israel Adesanya favoriet

Israel Adesanya wordt getipt om zijn middengewicht titel te behouden tegen Paulo Costa aanstaande zaterdag ...

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page