VIDEO | UFC Moskou: Aleksei Oleinik dwingt Mark Hunt tot aftikken – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO | UFC Moskou: Aleksei Oleinik dwingt Mark Hunt tot aftikken

VIDEO | UFC Moskou: Aleksei Oleinik dwingt Mark Hunt tot aftikken

Een zwaargewicht gevecht tussen veteranen Mark Hunt (13-12-1 MMA) en Aleksei Oleinik (56-11-1 MMA) beloofde een van de toppers te zijn op UFC Fight Night 136 vanavond in Moskou. In ronde een begint Oleinik snel met een paar jabs. Hunt blijft langs de buitenkant van de kooi en vuurt vervolgens een harde lage trap af. Hunt countert vervolgens ook met een jab, Oleinik verweert zich en drukt naar voren. Een rechterhoek en dan een lage trap, maar kan de afstand op Hunt niet sluiten.

Takedown

Aleksei deelt een wilde rechterhoek uit die mist en Hunt komt terug met een directe stoot die aankomt. Oleinik is op de een of andere manier nog steeds bij bewustzijn. Hunt deelt nog een zware lage trap uit. Het been van Oleinik is al felrood. Oleinik doet een takedown poging, maar Hunt vermijdt dit en ontsnapt.

Aftikken

Nog een poging van Aleksei, maar Hunt laat zich niet kennen en breekt los. Mark wint nu vertrouwen. Komt uit met een rechterhoek en Oleinik vangt hem op en countert met een linkse hoek. Dat lijkt Hunt te verdoven. Oleinik schiet naar voren en scoort een takedown. Nog een minuut te gaan en Aleksei zit op Mark’s rug. Hij neemt Hunt in deklem die geen kant meer op kan en Hunt wordt gedwongen om af te tikken.

Bekijk ook

Opgefokte Fury gaat los: ‘Fuck off, volgende vraag”

Tyson Fury kan niet zekerder van zichzelf zijn als dat hij nu is

Levi Rigters in actie tijdens Glory 78 op 17 juli

Levi Rigters komt in actie op 17 juli tijdens Glory 78 in Ahoy.

Schokkende foto MMA-vechter vrijgegeven, ‘slachtoffer bomaanslag’

Phoe Thaw, die zwaar gewond werd door een bomaanslag in Birma is er niet best aan toe.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page