VIDEO | UFC MMA vechter Jared Gordon slaat overvaller tot moes! Nieuws
Nieuws

VIDEO | UFC MMA vechter Jared Gordon slaat overvaller tot moes!

VIDEO | UFC MMA vechter Jared Gordon slaat overvaller tot moes!

Vuistgevecht

Gordon en zijn vriend Jeffery Gallardo stonden buiten de winkel met de voormalige jiu-jitsu-leerling van Gallardo, toen twee kerels zich op Gallardo's vriend stortte en in zijn gezicht spuwden. Gordon probeerde de situatie te sussen, maar toen er een gevecht uitbrak, stapte hij naar voren om zijn vrienden te verdedigen.

Zoals je kunt zien, breekt het winkelraam met rondvliegend glas waarbij Gordon's linkerhand verwond werd. Ze wisten de twee mannen weg te jagen, maar Gordon had hechtingen nodig. Dat was niet het einde van de blessure.

Een week later zei Gordon dat de wond aan zijn middelvinger openging toen hij aan het trainen was en hij plastische chirurgie nodig had om de snee te repareren. De wond ging weer open toen hij struikelde in een treinstation, wat mogelijk tot een infectie heeft geleid. Het bleek dat Gordon ook een pees in zijn middelvinger scheurde.

Overdreven

Gordon heeft verschillende ongelooflijk grove foto's van zijn vinger gedeeld en ja, hij overdreef niet. Zijn gevecht kwam eraan en hij kon zelfs niet slaan met zijn linkerhand in training. Hij verloor van Carlos Diego Ferreira in de eerste ronde van TKO op UFC Austin. Terwijl hij alleen zijn linkerhand gebruikte tijdens het gevecht, probeerde hij toch het beste van zichzelf te geven..

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws