Home / Nieuws / Boks Nieuws / VIDEO | Tyson Fury trapt reporter de ring uit: ‘Oprotten hier is geen plek voor haters’

VIDEO | Tyson Fury trapt reporter de ring uit: ‘Oprotten hier is geen plek voor haters’

Tijdens de zogenaamde open workouts waar journalisten en fans een kijkje kunnen nemen hoe hun favoriete boksers trainen voor een wedstrijd, werd het Tyson Fury teveel. Een brutale journalist die waarschijnlijk de verkeerde vraag stelde werd op verzoek van Fury de ring uit gezet.

Op de video is te zien dat een aantal journalisten zich verzameld hebben in een boksring om de engelse reus wat vragen te stellen. De manager die de zaak moet stroomlijnen wordt door Fury gewezen op het feit dat een journalist een “hater” is en dat daar geen plek voor is in het vragen uurtje.

Vriendschap

Weg met hem, oprotten hier is geen plek voor haters kunnen wij Fury horen zeggen. De Engelsman is in voorbereiding voor zijn partij tegen Deontay Wilder. De twee boksers hielden een korte promo tour om het gevecht te hypen maar bleken in de kleedkamer de grootste vrienden. Waarschijnlijk stelde de journalist daar een vraag over, en viel dit verkeerd bij Fury.

Bekijk ook

Wilder vs Fury: WBC zal toestemming geven voor rematch

World Boxing Council President Mauricio Sulaiman (screenshot YouTube) World Boxing Council (WBC) president Mauricio Sulaiman ...

Dan Karaty zegt af voor finale Boxing Stars

Screenshot Dan Karaty zal morgen niet meedoen aan de finale van RTL Boxing Stars. Hij ...

WFL Boxing Influencers: ‘bekende rappers en vloggers met elkaar op de vuist’

Vanaf februari 2019 komt de World fighting League met een nieuw boks concept. Net als ...