Video: Tyson Fury stapt boos de boksring in na nederlaag neefje! Nieuws
Nieuws

Video: Tyson Fury stapt boos de boksring in na nederlaag neefje!

Video: Tyson Fury stapt boos de boksring in na nederlaag neefje!

HUGHIE FURY kwam te kort in zijn eerste poging op de zwaargewicht wereldtitel. Dit nadat Joseph Parker op de scorecards van de jury als winnaar uit de bus kwam.

De 23-jarige neef van Tyson probeerde de overwinning van zijn neef Tyson op Wladimir Klitschko in november 2015 te evenaren, merendeel door Parker te frustreren met zijn jab en beweeg strategie. Het gevecht wat gisteren geleverd werd was niet echt spectaculair te noemen.

Echter trapte WBO kampioen Parker niet in het spelletje van Hughie Fury, en deelde een aantal rake klappen uit. Hierdoor werd de Fury telg gedwongen Parker te volgen in de ring in de Manchester Arena.

Tyson Fury niet eens met de uitslag

Aan het einde van het gevecht was te zien dat Tyson Fury het niet eens was met de score. Hij was dan ook te zien terwijl hij de Britse Boksraad baas Robert Smith, in de ring woedend toesprak.

Hughie betaalde de prijs voor zijn voorzichtige aanpak nadat twee juryleden in het voordeel van de 25-jarige Parker oordeelde. Met een derde aan punten op de core cards, die er voor zorgde dat de titel in handen van Parker de huidige kampioen bleef.

Het is onduidelijk precies wat er werd gezegd

Maar Hughie's promotor Mick Hennessey liet in een interview na de wedstrijd blijken dat het hele Fury kamp het niet eens was met de beslissing.. 'Dat is waarschijnlijk een van, of niet slechtste, beslissingen die ik ooit in mijn leven heb gezien, het was walgelijk, absoluut walgelijk', riep hij.

Maar ondanks de boosheid over de scorecards van de juryleden, bleef Tyson respectvol en sprak zijn bewondering uit voor de jonge kampioen Parker. Hij heeft een goed gevecht geleverd echter ben ik van mening dat mijn neefje had moeten winnen, zei Tyson".

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws