VIDEO | Tyson Fury maakt succesvolle comeback tegen Seferi Nieuws
Nieuws

VIDEO | Tyson Fury maakt succesvolle comeback tegen Seferi

VIDEO | Tyson Fury maakt succesvolle comeback tegen Seferi

Maar hebben we iets geleerd van deze mismatch?

Fury had wat tijd nodig om op gang te komen en zag er niet overtuigend uit. Maar vergeet niet dat hij er vaak onhandig uitzag en gemakkelijk te verslaan was, tenzij hij tegenover iemand stond die hij respecteerde. Sterker nog, hij is maar één keer op zijn best geweest, toen hij Wladimir Klitschko versloeg in 2015.

Dus waarom Sefer Seferi en niet iemand van topklasse om een comeback tegen te maken, of Iemand die Fury felle tegenstand zou bieden? Het is waar dat Fury er lang over deed om terug te komen. Maar was het lang genoeg om dit gevecht te rechtvaardigen?

De fans zijn tevreden Fury is terug

Seferi kan er goed uitzien voor ongetrainde ogen en oren, maar kom op, dit is 2018. Met BoxRec en YouTube in ons handbereik, heeft het niet veel nodig om statistieken bloot te leggen en Seferi was discutabel vanaf het moment dat deze wedstrijd werd aangekondigd. Maar mismatches bij comebacks komen vaker voor (al dan niet bewust gekozen), om die reden alleen zal de klucht van gisteravond waarschijnlijk snel worden vergeven, Fury is terug en daar gaat het de fans tenslotte om.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws