VIDEO: Stefan Struve over terugkeer Brock Lesnar naar UFC: Hij hoort hier niet thuis! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Stefan Struve over terugkeer Brock Lesnar naar UFC: Hij hoort hier niet thuis!

VIDEO: Stefan Struve over terugkeer Brock Lesnar naar UFC: Hij hoort hier niet thuis!

UFC-zwaargewicht Stefan Struve ziet het niet zitten dat voormalig kampioen Brock Lesnar nog een keer terugkeert naar de achthoek.

Speculatie over Lesnar (5-3 MMA, 4-3 UFC) die weer wil terugkeren in de UFC, blijft de gemoederen bezig houden; UFC-president Dana White heeft op zondag extra brandstof toegevoegd aan het vuur toen hij een foto van hemzelf en Lesnar plaatste in Las Vegas. De laatste UFC-comeback van Lesnar, die plaatsvond in UFC 200 in juli 2016, sloot controversieel af toen hij faalde voor meerdere drugstests voor zijn gevecht met Mark Hunt.

"Nee (hij zou niet opnieuw moeten vechten); hij hoort hier niet thuis"

Vertelde Struve aan MMAjunkie tijdens de UFC 222-dag van gisteren. Hij is een fysiek zwaar exemplaar, maar het klopt niet. De manier waarop ze hem binnenhaalden met de uitzondering dat hij de tests niet hoefde uit te voeren voor de vier maanden dat hij terugkwam - dat is belachelijk. Breng je iemand terug, een man die op hem lijkt, en hij hoeft niet te worden getest en vecht dan? Mark Hunt, hij heeft gelijk. Natuurlijk is hij boos daar boos om. "

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws