Home / Nieuws / VIDEO: Staredown en weging Callum Smith en Nieky Holzken

VIDEO: Staredown en weging Callum Smith en Nieky Holzken

Callum Smith en Nieky Holzken stonden vandaag op de weegschaal, zal Holzken’s droom uitkomen?

WBC Diamond Champion Callum Smith (76,0 kg) (23-0, 17 KOs) en Nieky Holzken (76,0 kg) (13-0, 10 KOs) zijn klaar voor zaterdag’s Ali Trophy Super middengewicht halve finale in de Arena Nürnberger Versicherung. Onze verslaggever ter plaatste hoorde van Callum Smith na de weging; “Ik geloof dat ik goed genoeg ben om dit toernooi te winnen”. Na maanden van voorbereidingen werd de Britse vechter gedwongen om de focus te verleggen naar een nieuwe uitdaging na de terugtrekking van de ervaren Duitse vechter Juergen Braehmer door ziekte. De late wijziging van tegenstander heeft echter geen aanleiding gegeven tot bezorgdheid over het toernooi.

Mensen kunnen uitkijken naar een goede show

“Nieky is gewoon een andere persoon die in de weg staat en ik kijk er naar uit om een ​​goede prestatie neer te zetten en een goede en overtuigende overwinning te behalen.” “Mijn bokscapaciteiten, mijn vaardigheden en mijn bokshersenen zullen veel te veel zijn voor Nieky. Mensen kunnen uitkijken naar een goede show. ” Vervangende vechter Nieky Holzken, het ongeslagen Nederlandse super middengewicht, en een voormalig wereldkampioen kickboksen heeft zich deze week aangesloten bij de zoektocht naar de Ali Trophy. In de loop van de laatste dagen is het vertrouwen van de cross-over ster steeds groter geworden.

Holzken na morgen ben ik 14-0 en na de finale ben ik 15-0, dat is mijn doel!

“Ik begon heel jong met boksen,” vertelde Holzken vlak voor de weging. “Ik vond de films leuk, en ik wilde die vent in de film zijn. Soms komen dromen uit. Dit is als een ‘Assepoester Rocky ding’ niemand kent mij en ik sta op tegen een grote kampioen. Mijn droom is om een ​​wereldkampioen boksen en kickboksen te worden. Ik ben 13-0 en na morgen ben ik 14-0 en na de finale ben ik 15-0, dat is mijn doel! “

Bekijk ook

Utrechtse karateka Lisa Wu ontvangt prestigieuze prijs

Deze landelijke prijs wordt jaarlijks toegekend

KINDERMISBRUIK: Kickboksleraar Hans T. krijgt celstraf

Kickboksleraar Hans T. is vandaag door de rechtbank veroordeeld

MMA-pionier en BJJ legende opgepakt voor drugssmokkel

Hij reisde waarschijnlijk tussen Amerika en Brazilië