VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

De Russische MMA-organisatie Strelka is enorm populair geworden door zich als ‘MMA zonder regels’ te promoten. Vermoedelijk betekent dit dat de gevechten in feite straatgevechten met handschoenen van vier ounce zijn, om ervoor te zorgen dat niemand zijn hand breekt.

Strelka-gevechten vinden plaats in een geïmproviseerde met zand gevulde ring, vaak op de locaties op volleybalvelden en voor een rauwe Russische menigte. Ondanks hun gelijkenis met straatgevechten, worden de gevechten gereguleerd door de Russische MMA-unie.

Over het algemeen bieden deze gevechten vechters die over het algemeen zeer bekwaamd zijn. Rusland heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis aan vechtsporten, met wereldkampioen worstelaars, boksers en MMA-vechters. Allemaal afkomstig uit de voormalige Sovjetstaat.

Vrachtwagenchauffeur

In de video zien we de Russische MMA-vechter Denis Lobidov een uitdaging aangaan met een ogenschijnlijk ongetrainde vrachtwagenchauffeur. Lobidov heeft het zwarte shirt aan, terwijl de vrachtwagenchauffeur het gele t-shirt draagt. De vrachtwagenchauffeur heeft een duidelijk groottevoordeel op Lobidov en gebruikt dit in zijn voordeel.

Ze noemen deze Russische vrachtwagenchauffeur, de volgende Mike Tyson. En aan de videobeelden te zien is dat niet overdreven.

Bekijk ook

‘Motherf*cker’: Autodief GEMEPT door UFC’er Derrick Lewis

De vechter moest in actie komen om te voorkomen dat een man in zijn auto in zou breken.

Spoedje: Fury vs. Wilder 3 op 24 juli in Las Vegas

Bob Arum, bokspromotor zegt dat Top Rank het Allegiant Stadium in Las Vegas heeft gereserveerd voor een derde Fury versus Wilder clash

Glory kampioen Alex Pereira geeft wereldtitel op

Alex Pereira en Artem Vakhitov zullen op 17 juli een herkansing met elkaar aangaan

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page