Home / Nieuws / VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

De Russische MMA-organisatie Strelka is enorm populair geworden door zich als ‘MMA zonder regels’ te promoten. Vermoedelijk betekent dit dat de gevechten in feite straatgevechten met handschoenen van vier ounce zijn, om ervoor te zorgen dat niemand zijn hand breekt.

Strelka-gevechten vinden plaats in een geïmproviseerde met zand gevulde ring, vaak op de locaties op volleybalvelden en voor een rauwe Russische menigte. Ondanks hun gelijkenis met straatgevechten, worden de gevechten gereguleerd door de Russische MMA-unie.

Over het algemeen bieden deze gevechten vechters die over het algemeen zeer bekwaamd zijn. Rusland heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis aan vechtsporten, met wereldkampioen worstelaars, boksers en MMA-vechters. Allemaal afkomstig uit de voormalige Sovjetstaat.

Vrachtwagenchauffeur

In de video zien we de Russische MMA-vechter Denis Lobidov een uitdaging aangaan met een ogenschijnlijk ongetrainde vrachtwagenchauffeur. Lobidov heeft het zwarte shirt aan, terwijl de vrachtwagenchauffeur het gele t-shirt draagt. De vrachtwagenchauffeur heeft een duidelijk groottevoordeel op Lobidov en gebruikt dit in zijn voordeel.

Ze noemen deze Russische vrachtwagenchauffeur, de volgende Mike Tyson. En aan de videobeelden te zien is dat niet overdreven.

Bekijk ook

Bekende vechtsportjournalist ontslagen wegens bezit kinderporno

Foto: pxhere.com SB Nation ontsloeg MMA-journalist een van haar journalisten afgelopen zaterdag nadat men hoorde ...

Karateka Tyron Lardy tweede op finale WKF Serie A in Sjanghai

Tyron Lardy (screenshot YouTube) De uit Haarlem afkomstige karateka Tyron Lardy heeft goed geluisterd naar het ...

Gerucht: ‘Robin van Roosmalen wellicht naar de UFC’

Volgens onbevestigde bronnen zou Robin van Roosmalen een stap maken naar de grootste MMA organisatie ...