Home / Nieuws / VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

De Russische MMA-organisatie Strelka is enorm populair geworden door zich als ‘MMA zonder regels’ te promoten. Vermoedelijk betekent dit dat de gevechten in feite straatgevechten met handschoenen van vier ounce zijn, om ervoor te zorgen dat niemand zijn hand breekt.

Strelka-gevechten vinden plaats in een geïmproviseerde met zand gevulde ring, vaak op de locaties op volleybalvelden en voor een rauwe Russische menigte. Ondanks hun gelijkenis met straatgevechten, worden de gevechten gereguleerd door de Russische MMA-unie.

Over het algemeen bieden deze gevechten vechters die over het algemeen zeer bekwaamd zijn. Rusland heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis aan vechtsporten, met wereldkampioen worstelaars, boksers en MMA-vechters. Allemaal afkomstig uit de voormalige Sovjetstaat.

Vrachtwagenchauffeur

In de video zien we de Russische MMA-vechter Denis Lobidov een uitdaging aangaan met een ogenschijnlijk ongetrainde vrachtwagenchauffeur. Lobidov heeft het zwarte shirt aan, terwijl de vrachtwagenchauffeur het gele t-shirt draagt. De vrachtwagenchauffeur heeft een duidelijk groottevoordeel op Lobidov en gebruikt dit in zijn voordeel.

Ze noemen deze Russische vrachtwagenchauffeur, de volgende Mike Tyson. En aan de videobeelden te zien is dat niet overdreven.

Bekijk ook

Ronda Rousey moet de ring in tegen Cris Cyborg!

Bitch Fight: Ronda Rousey ‘weigert’ contract bij WWE

Zorgen over de lange termijn toekomst van Ronda Rousey bij de WWE zijn opnieuw gevoed. ...

2 tegen 1: straatgevecht loopt verkeerd af (video)

Vechten op straat is niet slim, zeker niet als je denkt wel even iemand af ...

Hesdy Gerges: 'ik overwoog te stoppen met vechten'

Hesdy Gerges: jullie zijn allemaal ‘klootzakken’

Hij is er gevoegelijk klaar mee, Hesdy Gerges. Vandaag plaatste hij een Instagram post met ...