VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson Nieuws
Nieuws

VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

VIDEO: Russische vrachtwagenchauffeur slaat harder dan Mike Tyson

Strelka-gevechten vinden plaats in een geïmproviseerde met zand gevulde ring, vaak op de locaties op volleybalvelden en voor een rauwe Russische menigte. Ondanks hun gelijkenis met straatgevechten, worden de gevechten gereguleerd door de Russische MMA-unie.

Over het algemeen bieden deze gevechten vechters die over het algemeen zeer bekwaamd zijn. Rusland heeft een ongelooflijk rijke geschiedenis aan vechtsporten, met wereldkampioen worstelaars, boksers en MMA-vechters. Allemaal afkomstig uit de voormalige Sovjetstaat.

Vrachtwagenchauffeur

In de video zien we de Russische MMA-vechter Denis Lobidov een uitdaging aangaan met een ogenschijnlijk ongetrainde vrachtwagenchauffeur. Lobidov heeft het zwarte shirt aan, terwijl de vrachtwagenchauffeur het gele t-shirt draagt. De vrachtwagenchauffeur heeft een duidelijk groottevoordeel op Lobidov en gebruikt dit in zijn voordeel.

Ze noemen deze Russische vrachtwagenchauffeur, de volgende Mike Tyson. En aan de videobeelden te zien is dat niet overdreven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws