VIDEO: Ronda Rousey kondigt aan dat ze voor altijd klaar is met MMA Nieuws
Nieuws

VIDEO: Ronda Rousey kondigt aan dat ze voor altijd klaar is met MMA

VIDEO: Ronda Rousey kondigt aan dat ze voor altijd klaar is met MMA

Het lijkt erop dat de voormalig UFC-kampioen bantamgewicht, Ronda Rousey, nooit meer de kooi in zal gaan.

Tijdens een interview gisteren bij "Ellen" de talkshow van Ellen DéGeneres, werd Rousey (12-2 MMA, 6-2 UFC) gevraagd of ze klaar was met MMA. Haar antwoord liet er vrijwel zeker geen twijfel over bestaan ​​dat professionele gevechten niet meer in haar toekomst visie aanwezig zijn. "Ik weet het niet," zei ze. "Ik denk dat het net zo waarschijnlijk is als ik terug ga naar de Olympische Spelen voor judo. Niemand eiste een geschreven ontslag van mij toen ik stopte met judo, ik doe gewoon wat ik leuk vind. WWE is wat ik nu leuk vind. "

Four Horsewomen Team

Rousey tekende in januari met de toonaangevende professionele worstelaarspromotie WWE en eindigde daarmee maanden met speculaties over haar toekomst. Ze maakt haar officiële debuut op 8 april bij WrestleMania 34 in New Orleans. Rousey is een fervent fan van pro-wrestling en is geen onbekende in de ring. Tijdens haar MMA-carrière bracht ze hulde aan het vormen van de "Four Horsewomen" naast haar MMA-teamgenoot Shayna Baszler, die ook getekend heeft bij de WWE.

Rousey zei dat de overgang van echte naar nep gevechten haar niet al te veel zorgen baart

"Ik ben nerveus, maar het is niet zo als zenuwen hebben voor de Olympische spelen," zei ze. "Het ergste dat kan gebeuren, is dat ik er stom uitzie, wat niet het ergste is wat echt kan gebeuren. Dus ik kan mij niet indenken wat de laatste keer was ik zo enthousiast was voor wat dan ook. "UFC-president Dana White heeft gezegd dat hij "erg blij" dat Rousey de overgang gemaakt heeft van MMA naar de WWE. Afgelopen november zei de UFC-manager nog dat als de ex-kampioen haar pensionering niet zelf zal aankondigen, zij door de antidoping partner van de UFC, USADA opgeroepen kan worden om een drugstest te moeten ondergaan, anders mag zij niet meer deelnemen aan partijen binnen de UFC. Echter lijkt het erop dat Rousey dit überhaupt niet meer van plan is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws