VIDEO: Ronda Rousey imponeert tijdens WWE debuut Nieuws
Nieuws

VIDEO: Ronda Rousey imponeert tijdens WWE debuut

VIDEO: Ronda Rousey imponeert tijdens WWE debuut

Oude tijden herleven

Vooral onder de oudere vechtsport liefhebbers onder ons moet de WWE vers in het geheugen staan, events als Wrestlemania en namen als "Hulk Hogan" en "Andre the Giant" moeten dan ook geen onbekenden zijn. De sterren van weleer die bijvoorbeeld hun opwachting maakten destijds in series als The A-Team etc waren pioniers voor deze tak van sport. Volgens velen is het een sport want een ding is zeker je moet toch echt wel in shape zijn en over een goede conditie en kracht beschikken om de technieken te kunnen uitvoeren.

Maar even terug naar de de voormalige UFC-kampioen bij de vrouwen Ronda Rousey

Rousey overtrof de verwachtingen in haar officiële WWE in-ring debuut. Ze had misschien niet de meest gepolijst werkende stoottechnieken en niet alles ging perfect, maar ze liet een grote kracht zien en haalde behoorlijk goede resultaten in haar debuut. Ze was in staat om een ​​armbar uit te voeren op Stephanie McMahon om de overwinning te behalen voor haar en haar partner Kurt Angle. Er wordt veel verwacht van Rousey binnen de WWE, overigens is er in Nederland een grote aanhang voor het WWE en bestaat er zelfs een WWE Community op Facebook, een aantal van haar leden was afgereisd naar de US voor Wrestlemania.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws