VIDEO: Ronda Rousey imponeert tijdens WWE debuut - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Ronda Rousey imponeert tijdens WWE debuut

VIDEO: Ronda Rousey imponeert tijdens WWE debuut

Een groot aantal vechtsportliefhebbers vergruist het zogenaamde show worstelen van organisaties zoals de WWE uit Amerika, maar is dit wel terecht? Steeds meer vinden ex-vechtsporters hun weg naar deze lucratieve vorm (als het om geld gaat) van volksvermaak. Vooral een aantal zeer bekende ex MMA vechters zoals Ronda Rousey en Brock Lesnar vonden hun weg naar de WWE. Afgelopen weekend was het dan ook het debuut voor Rousey die volgens insiders imponeerde. Ook Brock Lesnar was succesvol en wist met succes zijn Universal Titel te verdedigen tegen Roman Reigns. Overigens gaan er geruchten dat Lesnar zeer snel terug zal keren naar de UFC.

Oude tijden herleven

Vooral onder de oudere vechtsport liefhebbers onder ons moet de WWE vers in het geheugen staan, events als Wrestlemania en namen als “Hulk Hogan”  en “Andre the Giant” moeten dan ook geen onbekenden zijn. De sterren van weleer die bijvoorbeeld hun opwachting maakten destijds in series als The A-Team etc waren pioniers voor deze tak van sport. Volgens velen is het een sport want een ding is zeker je moet toch echt wel in shape zijn en over een goede conditie en kracht beschikken om de technieken te kunnen uitvoeren.

Maar even terug naar de de voormalige UFC-kampioen bij de vrouwen Ronda Rousey

Rousey overtrof de verwachtingen in haar officiële WWE in-ring debuut. Ze had misschien niet de meest gepolijst werkende stoottechnieken en niet alles ging perfect, maar ze liet een grote kracht zien en haalde behoorlijk goede resultaten in haar debuut. Ze was in staat om een ​​armbar uit te voeren op Stephanie McMahon om de overwinning te behalen voor haar en haar partner Kurt Angle. Er wordt veel verwacht van Rousey binnen de WWE, overigens is er in Nederland een grote aanhang voor het WWE en bestaat er zelfs een WWE Community op Facebook, een aantal van haar leden was afgereisd naar de US voor Wrestlemania.

Bekijk ook

Handhavers geklapt op strand! 'Scheveningen is beter'

Handhavers geklapt op strand! ‘Scheveningen beter’ (video)

Handhavers worden vaak niet voor vol aangezien en als Playmobiel politie bestempelt.

'3 ronden keihard vechten!' Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

‘3 ronden keihard vechten!’ Ben Saddik over gevecht met Adegbuyi op Glory 81

In Dusseldorf kunnen de fans 3 ronden oorlog verwachten.

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Glory Kickbokser Luis Tavares geschorst voor onbepaalde tijd

Luis Tavares is voor onbepaalde tijd geschorst

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page