VIDEO: Romero slaat Rockhold knockout maar is geen UFC 221 interim kampioen Nieuws
Nieuws

VIDEO: Romero slaat Rockhold knockout maar is geen UFC 221 interim kampioen

VIDEO: Romero slaat Rockhold knockout maar is geen UFC 221 interim kampioen

Yoel Romero pakte zaterdag een overwinning op kampioenschapshoogte, maar hij zal geen titel hebben om dit te laten zien.

Romero (13-2 MMA, 9-1 UFC) haalde de voormalige middleweight-kampioen Luke Rockhold (16-4 MMA, 6-3 UFC) met een massale derde ronde knock-out neer. De onderwinning kwam na een paar linkerstoten rond 1:48 en liet Rockhold slapend achter op het canvas..

De middleweight partij was het belangrijkste evenement van de huidige UFC 221-kaart

Maar omdat Romero niet aan de weg timmerde, kwam alleen Rockhold in aanmerking om een ​​tussentijdse middleweight-titel te winnen. Romero blijft vermoedelijk in de rij om kampioen Robert Whittaker te verslaan wanneer hij terugkeert. De middleweight partij was het belangrijkste evenement van de huidige UFC 221-kaart in Perth Arena in Perth, West-Australië.

Het was allemaal kickboksen wat de klok sloeg

Romero pareerde een aantal van de schoppen van Rockhold, en hierdoor kwam Rockhold's linker scheen open te liggen. Halverwege dook Rockhold weg van een Romero-stoot. Met nog 90 seconden over, landde Romero met een linkerhand een flinke klap tegen Rockholds lichaam. Rockhold schopte hoog, maar Romero had deze gedeeltelijk geblokkeerd.

Knockout

Romero kwam onmiddellijk terug en verwondde Rockhold met een reeks stoten. Hij steunde Rockhold tegen het hek en pummelde zijn buik terwijl Rockhold probeerde te herstellen van de schoten naar het hoofd. In de derde ronde vocht Rockhold geduldig. Maar het kostte hem energie. Romero raakte Rockhold met een linkerhand en sloeg hem tegen het doek. Een seconde later deelde Romero nog een linkse uit om er zeker van te zijn dat de voormalige kampioen knockout bleef.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws