VIDEO: Rico Verhoeven kijkt uit naar MMA gevechten met Ngannou en Miocic - Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: Rico Verhoeven kijkt uit naar MMA gevechten met Ngannou en Miocic

VIDEO: Rico Verhoeven kijkt uit naar MMA gevechten met Ngannou en Miocic

Glory kickboks zwaargewicht kampioen Rico Verhoeven heeft al een keer deelgenomen aan mixed martial arts

Nadat hij in 2015 via een eerste ronde TKO van Viktor Bogutzki won, hoopt hij opnieuw te kunnen concurreren in MMA, en op het allerhoogste niveau. Sprekend in een aflevering van BJ Penn Radio, deelde Verhoeven zijn interesse in gevechten met zowel de aankomende UFC zwaargewicht titel uitdager Francis Ngannou, en met UFC zwaargewicht kampioen Stipe Miocic. Om het gehele interview met Rico Verhoeven te luisteren scroll in de onderstaande radio player door naar de 41:44 minuut.

Radio interview met Rico Verhoeven

“Het is niet alsof hij de beste spits is, maar Francis Ngannou … ik weet niet wat deze man doet, maar Godverdomme, hij onthoofdt jongens daarbinnen in die ring, zei Verhoeven”. “Ik hou gewoon van de manier waarop hij nu vecht, maar ik zou het ook leuk vinden om hem voor een tweede en derde en vierde ronde te zien gaan en te zien hoe hij het doet na een paar rondes. Voor nu doet hij het echt goed. Hij doet het erg goed en ik wens hem het allerbeste, wie weet, misschien komt er een tijd dat wij tegen elkaar zullen vechten … ”

Diep respect voor de vechtstijl van Francis Ngannou

Toen hij werd aangesproken op zijn opmerkingen over een mogelijk gevecht met Ngannou, ging Verhoeven verder en legde uit dat hij graag zou vechten tegen een MMA-ster als Miocic in de UFC, en dan nog een keer in een kickboks gevecht. “Ik sta open voor elke cross, mixed fight, weet je?” Zei hij. “Bijvoorbeeld Stipe. Je moet vechten met kampioenen. Kampioen versus kampioen, de kickboksende koning versus de koning van zwaargewicht MMA. Weet je, een kruisgevecht. Ik spring in MMA en dan springt hij in kickboksen, boem, dat is wat ik een promotie noem, dat is een groot gevecht.” Of er op korte termijn een Cross Fight komt tussen Rico Verhoeven en bijvoorbeeld een MMA ster valt te bezien, alhoewel het zeker een welkome afwisseling zal zijn.

Onderstaand het debuut gevecht van Rico Verhoeven tegen Viktor Bogutzki in 2015.

 

Bekijk ook

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! 'Rolls Royce als bonus'

3 miljoen voor Cyborg vs. Harrison supergevecht! ‘Rolls Royce als bonus’

Het is duidelijk dat de PFL wil dat Cris Cyborg

Magnifiek! Debutant KO't rivaal in Bare Knuckle clash

Magnifiek! Debutant KO’t rivaal in Bare Knuckle clash (video)

Deze ging slapend neer in de touwen

Poep! UFC-ster Pimblett's stinkende zaakje met buren

KAK! UFC-ster Pimblett’s stinkende zaakje met de buren (video)

Hij belde aan om de situatie op te lossen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page