Video: Reuzin Gabi Garcia's illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster Nieuws
Nieuws

Video: Reuzin Gabi Garcia's illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster

Video: Reuzin Gabi Garcia's illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster

Gabi Garcia's combinatie van twee gevechten in Japan over 23-dagen ging niet veelbelovend van start.

Garcia (4-0 MMA) vocht gisteren 7 juli op het 2017 Shoot Boxing Girls S-Cup evenement in Tokyo Dome City Hall in Tokio. Garcia werd geconfronteerd met Megumi Yabushita (19-23 MMA), een 20-jarige MMA veteraan en pro wrestling-crossover, in zwaargewicht onder Shoot Boxing regels, en het resultaat was niet mooi.

Babi Garcia de vrouwelijke reus

Zoals verwacht was Garcia's grootte en kracht veel te veel voor 45-jarige, klein uitgevallen Yabushita. De Braziliaanse, die een trainingspartner is van de opkomende UFC 214 titelgevecht uitdager Cristiane "Cyborg" Justino, stond al eens eerder tegen haar tegenstander in de ring. Garcia was duidelijk verward over de regelset voor de wedstrijd, en ze lanceerde een voetbalschop naar haar geaarde tegenstander die tot de niet-wedstrijd leidde (via Twitter):

Video: Reuzin Gabi Garcia's illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster

No-contest verklaring

"Yabushita probeerde in en uit aan te vallen met stoten tegen haar veel grotere tegenstander, maar Garcia landde enorme knieën en schopte tegen het lichaam. Ze sloeg Yabushita naar beneden, maar belandde een illegale voetbalschop naar het lichaam van een neergaande Yabushita en werd op één punt gepenaliseerd. Actie werd hervat en Yabushita duikte weg voor een poging om het gevecht te onderbreken. Garcia reageerde op een andere voetbalschop die de schouder van Yabushita raakte. Yabushita kon niet doorgaan en Garcia kreeg een rode kaart. In plaats van Garcia te diskwalificeren, heeft de scheidsrechter, Ryogaku Wada, de onbedoelde fout uitgesproken en de strijd een no-contest verklaard.

Revanche voor Garcia op Rizin FF 6

Ondanks de ruwe einde van het gevecht van vandaag, zal Garcia de gelegenheid hebben om zichzelf te revancheren als ze in een MMA-strijd tegen de Russische bokser Oksana Gagloeva (0-0 MMA) bij Rizin FF 6 op 29 juli in Saitama Super Arena in Saitama, Japan, competeert.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws