Video: Reuzin Gabi Garcia’s illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Reuzin Gabi Garcia’s illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster

Video: Reuzin Gabi Garcia’s illegale voetbalschop tegen minuscule tegenstandster

Gabi Garcia’s combinatie van twee gevechten in Japan over 23-dagen ging niet veelbelovend van start.

Garcia (4-0 MMA) vocht gisteren 7 juli op het 2017 Shoot Boxing Girls S-Cup evenement in Tokyo Dome City Hall in Tokio. Garcia werd geconfronteerd met Megumi Yabushita (19-23 MMA), een 20-jarige MMA veteraan en pro wrestling-crossover, in zwaargewicht onder Shoot Boxing regels, en het resultaat was niet mooi.

Babi Garcia de vrouwelijke reus

Zoals verwacht was Garcia’s grootte en kracht veel te veel voor 45-jarige, klein uitgevallen Yabushita. De Braziliaanse, die een trainingspartner is van de opkomende UFC 214 titelgevecht uitdager Cristiane “Cyborg” Justino, stond al eens eerder tegen haar tegenstander in de ring. Garcia was duidelijk verward over de regelset voor de wedstrijd, en ze lanceerde een voetbalschop naar haar geaarde tegenstander die tot de niet-wedstrijd leidde (via Twitter):

Gabi Garcia's combinatie van twee gevechten in Japan over 23-dagen ging niet veelbelovend van start.

No-contest verklaring

“Yabushita probeerde in en uit aan te vallen met stoten tegen haar veel grotere tegenstander, maar Garcia landde enorme knieën en schopte tegen het lichaam. Ze sloeg Yabushita naar beneden, maar belandde een illegale voetbalschop naar het lichaam van een neergaande Yabushita en werd op één punt gepenaliseerd. Actie werd hervat en Yabushita duikte weg voor een poging om het gevecht te onderbreken. Garcia reageerde op een andere voetbalschop die de schouder van Yabushita raakte. Yabushita kon niet doorgaan en Garcia kreeg een rode kaart. In plaats van Garcia te diskwalificeren, heeft de scheidsrechter, Ryogaku Wada, de onbedoelde fout uitgesproken en de strijd een no-contest verklaard.

Revanche voor Garcia op Rizin FF 6

Ondanks de ruwe einde van het gevecht van vandaag, zal Garcia de gelegenheid hebben om zichzelf te revancheren als ze in een MMA-strijd tegen de Russische bokser Oksana Gagloeva (0-0 MMA) bij Rizin FF 6 op 29 juli in Saitama Super Arena in Saitama, Japan, competeert.

Bekijk ook

GENADE! Deze rivalen spaarde UFC-ster Khabib voor ernstig letsel

Ex-UFC-kampioen Khabib onthult dat hij met een aantal tegenstanders hij 'heel voorzichtig' was om deze niet permanent te beschadigen.

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page