Video: Rematch tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares beloofd vuurwerk – Vechtsport Info
Home / Nieuws / Video: Rematch tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares beloofd vuurwerk

Video: Rematch tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares beloofd vuurwerk

Wij hebben net het nieuwe jaar verwelkomt maar het vuurwerk ligt nog niet achter ons, sterker nog er komt een knaller aan!

Op 17 februari aanstaande staan Ismael Lazaar en Luis Tavares voor een rematch tegenover elkaar in Eindhoven tijdens het Enfusion 5th Anniversary gala. Een top gala wat georganiseerd wordt door RingFight Promotions en wat een groot aantal toppers op de Fight Card heeft staan, naast het geplande gevecht tussen de twee zwaargewichten. Het nieuwe jaar brengt veel top events van Enfusion dus veel vertier voor de kickboks fans in het verschiet.

Deze rematch belooft vuurwerk

Het gevecht tussen Lazaar (die ook al eens tegenover Rico Verhoeven stond), beloofd een vuurwerk partij te worden. Luis Tavares die zich zelf heeft laten zien in het afgelopen jaar zal geen gemakkelijk partij hebben tegen Ismael, een doorgewinterde vechter. In een video die gereleased werd door Enfusion geven de beide vechters weer wat er te verwachten is.

Tavares daagde eerder ook Badr Hari uit

“Badr uitgedaagd? Luis is nog een kleine jongen tegenover Badr, aldus Lazaar, daar heeft hij niets tegenover te zoeken, hij moet eerst langs mij!” “Het gevecht met Ismael Lazaar is helemaal niet belangrijk voor mij. zegt Tavares” Zo zeggen beide vechters in de video hoe zij over elkaar denken en de aankomende partij. Volgens Lazaar is Tavares nog lang niet klaar voor de zwaargewicht divisie bij Enfusion, hierbij Tavares vergelijkend met Wilnis. Bekijk de onderstaande video voor nog meer uitspraken in insights over de aankomende partij die ongetwijfeld een knaller beloofd te worden.

Bekijk ook

China’s gevaarlijkste kickbokser tekent bij ONE Championship

Hij is nu klaar om zijn geweldige carrière voort te zetten

Brute Head Kick ‘KO’: Vechter naar de vlakte (video)

Tijdens het Shlemenko FC evenement in Omsk afgelopen weekend viel er een dikke KO te bewonderen

‘KO’: Geraldo, zoon van Nieky Holzken stompt rivaal door de ring

Dat de appel niet ver van de boom valt in de familie Holkzen is al lang bekend.

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page