Video: Rematch tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares beloofd vuurwerk Nieuws
Nieuws

Video: Rematch tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares beloofd vuurwerk

Video: Rematch tussen Ismael Lazaar en Luis Tavares beloofd vuurwerk

Wij hebben net het nieuwe jaar verwelkomt maar het vuurwerk ligt nog niet achter ons, sterker nog er komt een knaller aan!

Op 17 februari aanstaande staan Ismael Lazaar en Luis Tavares voor een rematch tegenover elkaar in Eindhoven tijdens het Enfusion 5th Anniversary gala. Een top gala wat georganiseerd wordt door RingFight Promotions en wat een groot aantal toppers op de Fight Card heeft staan, naast het geplande gevecht tussen de twee zwaargewichten. Het nieuwe jaar brengt veel top events van Enfusion dus veel vertier voor de kickboks fans in het verschiet.

Deze rematch belooft vuurwerk

Het gevecht tussen Lazaar (die ook al eens tegenover Rico Verhoeven stond), beloofd een vuurwerk partij te worden. Luis Tavares die zich zelf heeft laten zien in het afgelopen jaar zal geen gemakkelijk partij hebben tegen Ismael, een doorgewinterde vechter. In een video die gereleased werd door Enfusion geven de beide vechters weer wat er te verwachten is.

Tavares daagde eerder ook Badr Hari uit

"Badr uitgedaagd? Luis is nog een kleine jongen tegenover Badr, aldus Lazaar, daar heeft hij niets tegenover te zoeken, hij moet eerst langs mij!" "Het gevecht met Ismael Lazaar is helemaal niet belangrijk voor mij. zegt Tavares" Zo zeggen beide vechters in de video hoe zij over elkaar denken en de aankomende partij. Volgens Lazaar is Tavares nog lang niet klaar voor de zwaargewicht divisie bij Enfusion, hierbij Tavares vergelijkend met Wilnis. Bekijk de onderstaande video voor nog meer uitspraken in insights over de aankomende partij die ongetwijfeld een knaller beloofd te worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws