Video: Prof bokser gaat los op Politie tijdens gele vestjes protest Nieuws
Nieuws

Video: Prof bokser gaat los op Politie tijdens gele vestjes protest

Video: Prof bokser gaat los op Politie tijdens gele vestjes protest
Video: Prof bokser gaat los op Politie tijdens gele vestjes protest

De trend van de gele vestjes protesten heeft in Frankrijk een nieuw hoogtepunt bereikt. Tijdens ongeregeldheden gisteren in Parijs werd het een prof bokser te veel.

Zaterdag ging de video viraal over het web. Aan de zijlijn van de parade van gele vesten aan de oevers van de Seine in Parijs braken er botsingen uit op de brug Léopold-Sédar-Senghor die de Tuileries-tuin met de linkeroever verbindt, waar de demonstranten marcheerden.

Volgens een bericht in de krant LeExpress was een niet nader bij naam genoemde prof bokser betrokken bij het incident. De man is te zien terwijl hij al boksend zijn weg probeert te banen door het politie cordon.

Goed getraind

Schijnbaar reagerend op traangas, viel de man gekleed in het zwart, zichtbaar een getrainde bokser een gendarme aan met zijn blote handen.

In een andere video kunnen we zien dat dezelfde man meerdere malen een gevallen politieman schopt. Een andere man voegt zich bij hem en schopt dan zijn voet. De gendarme moest worden ontzet door collega's.

Arrestatie volgt

De man zou een professionele bokser zijn en meervoudig kampioen van Frankrijk licht-zwaargewicht in de jaren 2000. Volgens Le Parisien, werd hij geïdentificeerd door de diensten van de Operationele Directie van Technische Diensten en Logistiek (DOSTL). Hij zou nog niet zijn gearresteerd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws