VIDEO: Peter Aerts vs Atakan Arslan eindigt in onbeslist, en Bob Sapp zorgt voor rel! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Peter Aerts vs Atakan Arslan eindigt in onbeslist, en Bob Sapp zorgt voor rel!

VIDEO: Peter Aerts vs Atakan Arslan eindigt in onbeslist, en Bob Sapp zorgt voor rel!

Peter Aerts is het vechten nog niet verleerd, gisteren stond hij tegenover Atakan Arslan in Turkije!

Dat Peter Aerts nog steeds mee telt in de vechtsport wereld daar twijfelt niemand over, en dat hij het nog steeds opneemt tegen veel jongeren tegenstanders ook niet. Al heeft hij al meerdere afscheidspartijen gevochten, toch betrad hij in Izmir, Turkije de ring tegen Atakan Arslan. Dat dit een ware publiekstrekker was voor de organisatie was duidelijk te zien aan de grote opkomst.

Perter Aerts laat zijn grootheid zien, Bob Sapp zorgt voor rel bij de weigh ins.

Waar Peter Aerts en Atakan Arslan een groot respect voor elkaar toonden niet alleen tijdens de partij maar ook bij de weigh ins is een voorbeeld van hoe grote vechtsporters met elkaar om dienen te gaan. Bob Sapp echter zorgde voor een kleine rel, hij stapte na de weigh ins op zijn tegenstander af voor de stare down, maar haalde met een flinke voorwaartse trap uit. Deze truc haalde hij in zijn laatste partij in St Tropez ook al eens uit door met water te gooien naar zijn tegenstander en er op af te vliegen. Nooit een saai moment zeg maar met Bob Sapp.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws