VIDEO: Persconferentie Glory Redemption Rico Verhoeven versus Jamal Ben Saddik Nieuws
Nieuws

VIDEO: Persconferentie Glory Redemption Rico Verhoeven versus Jamal Ben Saddik

VIDEO: Persconferentie Glory Redemption Rico Verhoeven versus Jamal Ben Saddik

Ik jaag hem de ring door zegt Rico Verhoeven over Jamal Ben Saddik

Zoals voor elk groot Glory gevecht vond er eerst de pers conferentie plaats, gezeten aan een tafel en gescheiden door Cor Hemmers was er de gelegenheid vragen te stellen aan Rico Verhoeven en zijn tegenstander Jamal Ben Saddik. Dat beide heren nog een appeltje met elkaar te schillen hebben werd wel heel duidelijk.

VIDEO: Persconferentie Glory Redemption Rico Verhoeven versus Jamal Ben Saddik

Emotionele tijd voor Verhoeven

Ook al heb ik al meerdere keren gevochten de afgelopen tijd, toch ben ik er klaar voor, en Jamal heeft zich 6 maanden in alle rust kunnen voorbereiden, aldus Verhoeven. Naast dat ik in de ring heb gestaan in China, werd mijn zoontje geboren en is mijn vader recentelijk overleden, best een emotionele tijd. Ik ben super gemotiveerd en heb zin in het gevecht.

Ik jaag hem de hele ring door

Dat was eigelijk de boodschap van Rico Verhoeven op de vraag hoe hij dacht Jamal Ben Saddik te verslaan. Schaik reageerde daar op zijn manier op en verwacht Verhoeven te kunnen verslaan, zeker door zijn lichaams voordeel, en uithoudingsvermogen.

Saddik ik ben anders dan de vorige veertien tegenstanders

Op de vraag aan Jamal Ben Saddik wat hem beter maakt dan de overige 14 tegenstanders die het niet hebben gered tegen Verhoeven zei hij, ik niet zoals die andere veertien. En ik heb echt geen zes maanden nodig om om mij voor toebereiden op jou vriend, waarop Verhoeven hem glimlachend aankeek.

VIDEO: Persconferentie Glory Redemption Rico Verhoeven versus Jamal Ben Saddik

Vergelijking met Semmy Schilt

Vanuit de zaal kwam de vraag wat volgens Verhoeven het verschil tussen Saddik en Sem Schilt is, dit in vergelijking van de lichamen lengte. Waarop Verhoeven aangaf dat het eigenlijk geen echt vergelijk was want Semmy Schilt is een betere vechter dan Saddik volgens hem. Ik heb nog een appeltje met hem te schillen zei Verhoeven in het Engels, ik kom als winnaar uit deze partij. Spannende stare down

De stare down was even spannend toen de vechters elkaar begonnen uit te dagen

De stare down dreigde iets uit de hand te lopen, toen beide vechters elkaar uit begonnen te dagen, echter sprong de Security het podium op en kwam Cor Hemmers tussenbeide.

Bekijk onderstaand de video van de pers conferentie:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws