Home / Nieuws / Video | Opening The Colosseum Gym: 2019 wordt een topjaar met veel nieuws

Video | Opening The Colosseum Gym: 2019 wordt een topjaar met veel nieuws

Afgelopen zaterdag werd de nieuwe locatie van The Colosseum Gym feestelijk geopend. Een groot aantal coryfeeën uit de vechtsport wereld gaven acte de présence.

Opm de nieuwe locatie heeft Colosseum een vlaggenschip onder de vechtsport gym’s in Nederland neergezet. De sportschool bekend van enkele grote namen, en vechters die wereldwijd bij de beste organisaties vechten, opende gisteren officieel haar deuren.

Deponering werd verricht door kickboks legende Peter Aerts, met het doorknippen van een lintje werd de gym ingeluid. Onder het genot van een hapje en drankje, luisterde de speciaal genodigden naar de speech van Danny de Vries, een van de motoren achter de Gym samen met Daan Kortland en Willem van der Mark.

Veel capaciteit

Men is trots op de nieuwe gym die maar liefst drie Olympische boksringen herbergt, een speciale ruimte om te worsten, een grote ruimte om te sparren en zachtzinnig te volgen. Ook beschikt de gym over een zogenaamde “mowing lane” waar vechters hun krachten kunnen meten.

Er worden binnenkort een aantal bekende internationale vechters verwacht die gebruik willen maken van de faciliteiten van The Colosseum. Dit ter voorbereiding van hun komende gevechten. In 2019 wordt er veel nieuws verwacht werd ons medegedeeld.


Bekijk ook

Jeet Kune Do: De vechtsport zonder bond (wirwar)

Kan een vechtsport bestaan zonder bond?

Stille tocht voor doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk

Er wordt een stille tocht georganiseerd voor de in Amsterdam doodgeschoten thaibokstrainer Saban Berk.

UFC pakt cafe aan die illegaal MMA-wedstrijden uitzond

De UFC vervolgt een bar in New York wegens het illegaal uitzenden van een van haar evenementen.