VIDEO: Nieuwe rage met een groep geblinddoekt Muay Thai vechten, sla er maar op los! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Nieuwe rage met een groep geblinddoekt Muay Thai vechten, sla er maar op los!

VIDEO: Nieuwe rage met een groep geblinddoekt Muay Thai vechten, sla er maar op los!

Vechten in de ring met een blinddoek op, waarom dan niet gelijk met een paar man?

Dat moeten de organisatoren van dit ludieke evenement in Thailand gedacht hebben, weer eens wat anders toch? Vermaak alom als de vechters op elkaar in willen gaan zonder dat zij elkaar zien. Het is nog een hele kunst om iemand te raken maar toch gaat er iemand neer. een van de vechters gebruikt de zogenaamde "windmolen techniek" als hij van voor naar achter door de ring heen maait, he je zult toch maar iets raken. Volgens velen kun je beter ontwijken en bukken maar dat is op zich ook moeilijk want je weet niet uit welke hoek je klap of trap moet verwachten.

Ludiek en vermakelijk of toch ook wel gevaarlijk?

Dat het niet zonder risico is om met een aantal mensen in de ring te staan mag duidelijk zijn. Het gevaar zit vaak in een klein hoekje dus voorzichtigheid geboden lijkt ons. Maar hoe vindt je de tegenstander in de ring met een blinddoek op? Of is het van psssstttt he hier sta ik, kom maar op als je durft. Hoe het ook zei, mensen verzinnen allerlei varianten op vechtsporten, maar of deze versie van het Muay Thai de Olympische spelen ooit zal halen valt te betwijfelen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws