VIDEO: Nieky Holzken krijgt Amerikaans bokscontract! Nieuws
Nieuws

VIDEO: Nieky Holzken krijgt Amerikaans bokscontract!

VIDEO: Nieky Holzken krijgt Amerikaans bokscontract!

Wellicht gaat hij Nederland verlaten want Nieky Holzken heeft een Amerikaans bokscontract aangeboden gekregen!

In een interview met Omroep Brabant eerder vandaag vertelde Nieky Holzken dat hij deze week een bokscontract krijgt vanuit Amerika. Naar verluidt was hij uitgenodigd o in Amerika te komen boksen tegen een wereldkampioen deze moest het afleggen tegen Holzken en dat maakte nogal indruk. Hij zegt; "Ik was uitgenodigd in Miami, daar heb ik een wereldkampioen alle hoeken van de ring laten zien. Ze hebben mij meteen een contract aangeboden, dus het kan goed zijn dat deze man dit jaar nog in Miami woont met z'n gezin."

Volgens Holzken wordt het contract nog deze week opgestuurd

"Een carrière in Amerika, dat zie ik wel zitten, ja", vertelde hij vrijdag in het Omroep Brabantprogramma Brabants Bont. "Wie kan als jonge jongen uit Helmond nou zeggen, ik heb een paar jaar in Amerika gewoond? Dat lijkt me te gek." En laten wij eerlijk zijn wij gunnen hem dit van harte, de vechter die een aantal goede jaren achter de rug heeft in het kickboksen, verdiend na een wat mindere periode zeker deze kans.

Bron: Omroep Brabant

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws