VIDEO: MMA-wedstrijd in achtertuin eindigt in schietpartij Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA-wedstrijd in achtertuin eindigt in schietpartij

VIDEO: MMA-wedstrijd in achtertuin eindigt in schietpartij

Een MMA-gevecht in een in achtertuin eindigde op nogal weldadige wijze. In de stad Southport, Amerika schoot een verdachte op de aanwezige toeschouwers.

Het geweldincident vond plaats in de tuin van een huis waar een MMA-kooi was gebouwd, zo meld de Star Gazette. Er wordt aangenomen dat tussen de 100 en 200 mensen naar het huis waren gekomen om op zaterdagavond naar gevechten te kijken.

Autoriteiten zeiden dat ze niet zeker weten of de aanwezigen op de juiste manier afstand hielden. Zoals opgelegd door de staatswet van New York als reactie op de aanhoudende COVID-19-pandemie. Er waren echter naar verluidt gezichtsmaskers beschikbaar voor de aanwezigen.

Veel illegale gevechten

In Amerika worden veel illegale gevechten of zogenaamde "Beefs" georganiseerd waar flink op wordt gegokt. Deze vinden vaak in de openlucht of in tuinen plaats. Er brak chaos uit tijdens het niet gesanctioneerde gevecht.

De politie heeft verklaard dat de voortvluchtige dader op een bepaald moment ten minste vijf schoten heeft afgevuurd met een halfautomatisch handwapen. De reden waarom is tot dusver onbekend. Verschillende mensen zijn gewond geraakt die op de vlucht sloegen toen de schietpartij begon.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws