Home / Nieuws / VIDEO: MMA-vechters stoppen gewapende overval op hotel

VIDEO: MMA-vechters stoppen gewapende overval op hotel

MMA-vechters stoppen gewapende overval op hotel

Twee MMA-vechters uit Oregon arriveerden in Los Angeles voor de No-Gi Mundials in Long Beach. Ze waren in staat om de overval op het hotel te stoppen en de crimineel vast te houden totdat de politie arriveerde, allemaal zonder schade aan te richten.

Brent Alvarez, 33, is eigenaar van de mixed mixed martial arts-studio Twisted Web in Eugene, Oregon; Billy Denney, 28, is een van zijn studenten. Beide zijn leden van The Underground.

Het duo stapte afgelopen zaterdagnacht uit de lift in het hotel toen ze de verdachte zagen die de hotel medewerker dwong onder bedreiging van een vuurwapen om de kassalade leeg te maken. “Pistool! Hij heeft me beroofd! “Riep de medewerker.

In een flits

Alvarez zag een flits van een pistool voordat de dader het samen met het geld in een zak stopte. Alvarez heeft meer dan een decennium training in MMA en BJJ en uitgebreide ervaring als uitsmijter.

De verdachte leek niet van plan echt kwaad te doen en zei herhaaldelijk dat hij het voor zijn dochter deed, op een bepaald moment vroeg hij hem te laten gaan zodat hij haar nog een laatste keer kon kussen.

Politie

“Hij probeerde ons niet te slaan,” zei Alvarez. “Hij leek gewoon iemand die geen opties meer had. Ik denk nu terug en vraag me af wat ik verdomme deed? Ik had hem moeten slaan en hem knock-out slaan. ”

In plaats daarvan voerde Alvarez een verwurging techniek uit en wachtte tot de politie arriveerde.

 

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT