VIDEO: MMA Vechter Uriah Hall getroffen door een lichte hartaanval Nieuws
Nieuws

VIDEO: MMA Vechter Uriah Hall getroffen door een lichte hartaanval

VIDEO: MMA Vechter Uriah Hall getroffen door een lichte hartaanval

Uriah Hall onthulde dat hij een lichte hartaanval opliep vlak voor UFC St. Louis afgelopen zondag

De lichte hartaanval ontstond als gevolg van gewichtsverliesproblemen voor UFC St. Louis afgelopen zondag. In een live video op zijn Instagram account bood het middengewicht van de UFC zijn excuses aan. tegen Vitor Belfort, omdat hij niet bij het gevecht in de Octagon was en bedankte fans en vechters die hem tijdens de beproeving hadden bijgestaan. Hall beweerde dat hij "enkele kwesties negeerde die voorafgingen" aan zijn gewichtsverlies die leidde tot zijn ziekenhuisopname.

Hij ontkende Dana White's suggestie dat hij voor het gevecht in LA had gefeest en beweerde dat hij gestopt was met zijn opleiding serieus te nemen.

"Het was waarschijnlijk de meest traumatische ervaring die ik ooit heb gehad," zei Hall. "Ik wist wat er gebeurde, maar ik vocht er tegen. Ik wilde het negeren. Ik denk dat ik een mini epileptische aanval had, en tegelijkertijd een lichte hartaanval. Mijn nieren waren gewoon niet goed. " Hij vervolgde: "Zoals ik al zei, het was een blessure die ik genegeerd heb en die me net heeft ingehaald. Mijn lichaam reageerde er niet goed op."

Hall stond erop dat hij zijn gezondheid nooit meer zou negeren.

"De dokter zei zelfs dat zelfs als ik gewicht had gehaald, ik waarschijnlijk de volgende dag zou zijn gestorven omdat mijn lichaam het gewoon niet volhield. Zoals ik al zei, ik zal mijn gezondheid nooit meer negeren. "Ik deed het voor de fans, ik deed het om betaald te worden en ik deed het om ervoor te zorgen dat ik kwam opdagen, maar aan het eind van de dag is je leven het niet waard. Mijn veiligheid komt eerst. " Ondanks dat Belfort op zoek was naar een date met Michael Bisping, zei Hall dat hij open zou staan ​​om hem te ontmoeten voor zijn afscheid partij zodra hij volledig hersteld is.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws