VIDEO: MMA vechter slaat zichzelf knockout op CES 48 – Vechtsport Info
Home / Nieuws / VIDEO: MMA vechter slaat zichzelf knockout op CES 48

VIDEO: MMA vechter slaat zichzelf knockout op CES 48

CES 48 Wiuff vs. Rebello van afgelopen vrijdagavond leverde een zeldzaam en angstaanjagend moment op

Tijdens het voorlaatste gevecht van het evenement rond de 83 seconden van de eerste ronde, probeerde Timothy Woods zijn tegenstander Tim Caron naar beneden te gooien. Toen de twee mannen echter op de mat neerstortten, raakte het voorhoofd van Woods heftig het canvas en sloeg hem letterlijk KO.

Caron raakte de bedwelmde Woods met drie stoten op de grond voordat de scheidsrechter de strijd afsloot.

Caron werd uitgeroepen tot winnaar via knock-out. Na de bel was Woods langzaam om weer bij bewustzijn aan het komen. Volgens Sherdog.com werd de 7-6 vechter uiteindelijk via een brancard uit de kooi gehaald, hoewel hij alert was en zijn armen bewoog.

Vergelijkbaar incident bij TUF 5

De ongebruikelijke afsluiting vertoont enkele overeenkomsten die tien jaar geleden gebeurde bij The Ultimate Fighter 5 Finale, die plaatsvond in het Palms Casino Resort in Las Vegas. Vers van wat zou worden herinnerd als misschien wel het grootste seizoen van TUF, de voormalige huisgenoten Gray Maynard en Rob Emerson voerde een gevecht dat uiteindelijk zou worden beoordeeld als een no contest.

In dat gevecht zorgde Maynard voor een grondgevecht poging op Emerson. Echter, net als Woods landde Maynard op zijn hoofd tijdens de voltooiing van de worp en werd uitgeschakeld. De klap verwondde Emerson’s ribben ook zodanig dat hij niet langer verder kon.

Bekijk ook

Anthony Joshua: ‘Het gevecht met Tyson Fury komt er, wat er ook gebeurt’

Bepaalt blij is Joshua niet met Fury en vindt dat deze en zijn team de complete bokswereld in haar hemd heeft laten staan.

RIVALEN OPGEPAST! Hier komt UFC-ster SPEEDY McGregor

Conor McGregor staat over een kleine maand tegenover Dustin Poirier in de UFC kooi.

FOUTJE! Vechter zwaar ‘KO’ doordat scheids even niet oplet

Mohammad Karaki werd op brute wijze knock-out geslagen

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page