Home / Nieuws / VIDEO: ‘MMA Vechter opent jacht op man die zijn zoontje vermoorde’

VIDEO: ‘MMA Vechter opent jacht op man die zijn zoontje vermoorde’

Screenshot

UFC-Veteraan Bubba McDaniel heeft naar verluidt ‘bedreigingen’ geuit tegen de man waarvan hij denkt dat hij zijn zoon heeft vermoord. Ook zou McDaniel $ 10.000 hebben aangeboden voor informatie over de locatie van de man.

Volgens News Channel 6 werd UFC, TUF en Bellator-veteraan Bubba McDaniel het afgelopen weekend gearresteerd en beschuldigd van het plegen van ernstige dreigingen. De dreigementen werden ingediend tegen een man die volgens McDaniel verantwoordelijk is voor de dood van zijn twee jaar oude zoon, die op 11 oktober in Wichita Falls, Texas, overleed.

De vermeende dreigementen van McDaniel zijn vrijdagavond op zijn persoonlijke Facebook-pagina gemaakt. In die berichten verklaarde McDaniel naar verluidt dat hij een kogel door het hoofd wilde schieten van de man die volgens hem verantwoordelijk was voor de dood van zijn zoon. McDaniel noemde de man bij zijn naam, bedreigde hem met een mes en bood $ 10.000 aan iedereen die zijn locatie kon onthullen.

Bewapend

Volgens berichten is McDaniel kort na het plaatsen van de video’s door de politie aangehouden bij zijn woning. Ter plekke herhaalde McDaniel naar de politie dat hij de man die hij had geïdentificeerd wilde doden. Er is gemeld dat McDaniel een vuurwapen bij zich had en op zoek was naar munitie toen hij werd gearresteerd.

Na zijn vrijlating op borgtocht, sprak McDaniel met de diverse media. Tijdens de gesprekken onthulde hij dat hij in San Antonio aan het werk was toen hij werd gebeld door de politie in Wichita Falls. Men vertelde McDaniel dat men hem persoonlijk wilde spreken over een dringende zaak. Niet wetende dat zijn zoontje dood was. Bekijk onderstaande video’s voor meer details.

 

Bekijk ook

Vreemdgaan: Conor McGregor bespot door moeder ‘liefdeskind’

Terri Murray, een 26-jarige moeder uit Liverpool beweert dat ze met McGregor sex heeft gehad tijdens een avondje uit in 2017.

Huilend karate jochie breekt harten over de hele wereld (video)

De beelden van een huilend karate jongetje brak de harten van een groot aantal mensen.

Sambo worstelen: Mistral Janssen imponeert op EK ’19 Spanje

Op de EK ’19 sambo worstelen in Gijón te Spanje pakt Mistral Janssen (90 kg) een 3e plaats. 

REGIO NIEUWS UITGELICHT